Positiviteit beweegt!

De bedrijfsscan van Beter Koersen

Helder inzicht met een bedrijfsscan

Wil je meer inzicht in het reilen en zeilen van je organisatie? Weten wat goed gaat, beter kan, om zo een noodzakelijke professionaliseringsslag te maken? Dan helpt de bedrijfsscan in de vorm van bijvoorbeeld een organisatie- of teamanalyse bij het formuleren van een helder vertrekpunt.

Klaar voor duurzame inzetbaarheid?

De bedrijfsscan is vooral bedoeld om te kijken of je organisatie klaar is voor de invoering van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Je krijgt inzicht in hoe de verschillende sleutelfiguren binnen je organisatie over duurzame inzetbaarheid denken. Waar liggen mogelijke knelpunten? En: is je bedrijf eigenlijk wel klaar om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan? De bedrijfsscan genereert een uitgebreide sterkte- en zwakteanalyse en biedt concrete handvatten om de onderlinge samenwerking verder te professionaliseren.

De bedrijfsscan specialisten

Egbert Reerink

Egbert Reerink. Adviseur. Hij helpt het management een stip op de horizon te zetten. Hij combineert in zijn aanpak cijfermatige analyses, positieve aansturing met menselijk inzicht en warm inlevingsvermogen.

Mail Egbert
Patrick Steggerda

Patrick's Steggerda. Adviseur en eigenaar Beter Koersen. Hij gelooft sterk in een aanpak, waarbij we de medewerkers en de klanten vragen mee te doen. De crowd weet alles! Organisaties die er nu in slagen om medewerkers optimaal te ‘boeien en te binden’ zijn de winnaars van de toekomst!

Mail Patrick
Stel een vraag

Aan de slag met de Bedrijfsscan

Wil je meer inzicht in het reilen en zeilen van je organisatie? Weten wat goed gaat, beter kan, om zo een noodzakelijke professionaliseringsslag te maken? Bekijk de workshops hiernaast dan eens, ze kunnen je helpen met de invoering van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid en het inzichtelijk maken van knelpunten binnen je bedrijf! Kom je er niet uit? Neem dan direct contact op met onze Bedrijfsscan specialisten Egbert en Patrick. Zij denken graag met je mee!

Workshops

Alle workshops 5

Klantcases