Finale Business Versneller Emmeloord

Business versneller

3 november was er de finale van de Business Versneller Emmeloord. Twee groepen van zo’n 17 ondernemers hebben de afgelopen maanden in 8 sessies samen gericht gewerkt aan hun eigen Business Versneller. Tijd om de Versneller af te sluiten met een pitchmoment waarin ondernemers hun versnellingsproject en leerproces toelichten.

Keep de business okay!

‘An Onion a day keeps de business okay’ was een mooie trigger van DGA Tony Mol van Dutch Onion, een van de ondernemingen die deelnam. Hun versnellingsproject is gericht op een nieuw distributiekanaal waarmee ze uien naar de consumentenmarkt gaan brengen.

Een andere trigger was de ‘Trotse Thuis Ontwikkelaar’ van Jeroen Oost van OVT ontwikkeling. In dit project worden woningen in de lagere prijsklasse collectief aangesloten op aardwarmte. Beide zijn mooie voorbeelden van innovatie dankzij de Business Versneller.

Alleen maar winnaars!

Het was dan wel de finale, maar bij de Business Versnellers kennen we alleen maar winnaars. De deelnemers ontvingen na afloop een Business Versneller Certificaat. Gedeputeerde Jan Nico Appelman van de provincie Flevoland kreeg van deelnemer Louwe Post een ‘Duit’ als dank voor de financiële bijdrage die de Provincie Flevoland gaf om de deelnamekosten voor de ondernemers aan de Business Versneller aanvaardbaar te houden.

Filmpje finale Business Versneller Emmeloord

Bekijk deze compilatie van de finale Business Versneller Emmeloord van 3 november 2017:

Nieuwe data Business Versnellers in januari/februari 2018

Toe aan een groeispurt met je onderneming? We starten in januari en februari 2018 weer nieuwe Business Versnellers in de regio Gelderland. Interesse? Lees meer over de Business Versneller of Neem contact met ons op | Ook als je in een andere regio zit, we informeren je dan over de geplande data.

 

De Business Versneller is een samenwerkingsverband tussen de Rabobank Ondernemers Academy, Next Step Factory, BART Shifting Business & Beter Koersen. Belangrijke stakeholders zijn Regionale Rabobanken en overheden, VNO NCW/ MKB Nederland en de Rabo Ondernemers Academie.