Lancering Team Ambitie Spel – 30 maart 2017

team ambitie spel

Op 30 maart 2017 lanceren we met trots ons nieuwe Team Ambitie Spel (TAS)! Een speelse, maar tegelijk serieuze manier om (management)teams met elkaar in gesprek te brengen over hun samenwerking en zelfstandigheid. Dit event starten we met een interactieve workshop, zodat het spel en de methode ervaren kunnen worden. Aansluitend vindt de feestelijke lancering plaats. Relaties en geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Serious business gaming voor zelfsturende teams

De trend in hedendaagse organisaties: managementlagen die verdwijnen, verantwoordelijkheden die lager in de organisatie komen te liggen. Vertrouwen in plaats van controle en de professional aan het stuur! De trend is duidelijk: de nieuwe (Rijnlandse) manier van organiseren is ‘hot’, Angelsaksische sturing is ‘uit’. In het Team Ambitie Spel (TAS) is op deze trend ingespeeld. Teams kunnen via het spel op een speelse én serieuze manier met elkaar in gesprek over hun samenwerking, mogelijkheden en ambities.

Buurtzorg & Schoongewoon

Jet Brokke en Joep Firet van Beter Koersen organisatie- en gedragsontwikkelaars, hebben het Team Ambitie Spel het afgelopen jaar samen met een groot aantal van hun relaties ontwikkeld en getest.

Jet Brokke:

“Iedereen kent inmiddels wel de ontwikkeling van initiatieven binnen bedrijven als ‘Buurtzorg’ en ‘Schoongewoon’. Mooie voorbeelden van initiatieven die werken. In deze initiatieven staan zelfsturing en vertrouwen in professionele teams voorop. De praktijk is vaak weerbarstiger dan de theorie. Daar het gesprek over voeren met je team en het concreet maken is wat TAS beoogt.”

Joep Firet:

“We roepen via het spel o.a. de vraag op of het nu gaat over ‘zelfsturing’ of over ‘grotere zelfstandigheid’ van teams. Via het spel in combinatie met onze interventie, geven we handvatten hoe die teams naar grotere zelfstandigheid te begeleiden en wat de principes erachter zijn. TAS geeft zo op een interactieve manier inzicht in teamambitie, ontwikkelfase en verbeterpunten.”

Haak aan 30 maart!

Iedereen die betrokken is bij het begeleiden van teams naar grotere zelfstandigheid, zoals meesturende teamleden, teamcoaches, HR professionals, ondernemers en management herkent het en is welkom. Naast relaties van Beter Koersen zijn ook andere geïnteresseerden van harte uitgenodigd. Graag delen wij in een workshop de kennis rond het spel met jullie. Na afloop hebben wij dan een feestelijk moment om de lancering van het spel te vieren.

Meedoen?

Stuur een mailtje naar secretariaat@beterkoersen.nl of reageer direct naar een bekend Beter Koersen Ploeglid.
Wij geloven in de kracht van samen leren en nemen graag het voortouw in dit ‘event’. Voor de workshop vragen wij een bescheiden bijdrage van €50,- excl. BTW. En, vanzelfsprekend, jullie eigen rugzak met ervaring om te delen!

Lancering en workshop Team Ambitie Spel

Datum: donderdag 30 maart
Plaats: Kookplaats Arnhem, Utrechtseweg 310, 6812 AR Arnhem
Start interactieve workshop: 13:30 – 16.30 uur (inloop 13.00 uur met koffie/thee)
Kosten workshop: €50,- excl. btw
Feestelijk lanceringsmoment + borrel: v.a. 16.30 – 17.30 uur
Inschrijven: secretariaat@beterkoersen.nl
Alleen aanmelden voor de feestelijke lancering kan ook! Meld dit s.v.p. op de aanmeldingsmail. Start: 16.30 uur; bijwonen lanceringsmoment=gratis.
Meer info: lees meer over de achtergrond van een volledige Workshop met het Team Ambitie Spel