Nieuwe ploegleden: Pepijn en Daniëlla

Pepijn_Daniella

4-11-2010

Sinds een paar maanden zijn ze aan Beter Koersen verbonden: Pepijn Happel, een energieke, positieve teamcoach, trainer en florateur. Daniëlla Corijn, een enthousiaste en betrokken veranderkundige, procesadviseur, trainer en coach. Een mooi aanvulling op de ploeg en ze stellen zich graag verder aan je voor!

 

Over Pepijn Happel

Als je graag werk wilt maken van een florerend team of een florerende organisatie dan ben je bij Pepijn aan het goede adres. Floreren is goed presteren en tegelijkertijd zoveel plezier en betekenis in je werk ervaren dat je collega’s en teamleden met positieve energie aansteekt. Bij uitdagingen in cultuurverandering, zoals meer werkplezier, onderlinge waardering, bevlogenheid, leiderschapsgroei en samenwerking voelt Pepijn voelt zich als een vis in het water Zijn aanpak is ervaringsgericht, activerend, praktisch, doelgericht, met humor en waarderend: wat goed is beter maken, op zoek naar het verlangen achter het probleem.

Pepijn is gespecialiseerd in het thema Persoonlijk Leiderschap, Werkgeluk en Vitaliteitsmanagement. Hij is, samen met andere ploegleden, o.a. in te schakelen voor:

 • De dialoogsessie Werkgeluk
 • De workshop Ondernemerschap op de werkvloer
 • De workshop Powerfull teamwork
 • De workshop Creatief denken en innovatief handelen
 • Specifieke Management Carrousels

Over Daniëlla Corijn

Daniëlla gelooft in ontwikkeling van mensen als de sleutel tot succes in organisaties. Door het aanspreken van talenten en verder te bouwen op wat er goed gaat komt er veel energie vrij. Door en de verbinding met zichzelf en de ander aan te gaan ontstaat er meer flow bij de mensen en in de organisatie. Daniëlla vervult diverse rollen in verandertrajecten: als veranderkundige, procesadviseur, trainer en coach. Haar motto: “Als je het kunt dromen, kun je het doen” (Walt Disney).

Combinatie van specialismen maakt het verschil
Daniëlla over haar ervaring als vers ploeglid: “Beter Koersen heeft met de verschillende ploegleden mooie specialismen in huis die juist in combinatie het verschil maken. Door de korte lijnen is het snel schakelen en kunnen we elkaars specialisme inzetten om tot de beste oplossingen voor de klant te komen. Denk hierbij aan de combinatie van vitalogie met het bouwen van communities en innovatie of bijvoorbeeld het verbeteren van de samenwerking in een team waardoor het innovatieproces beter verloopt. ”

Daniëlla is gespecialiseerd in Vitaliteitsmanagement, Persoonlijk Leiderschap, Zelfsturende Teams en Business Coaching en ze is, samen met andere ploegleden, o.a. in te schakelen voor:

 • De dialoogsessie Werkgeluk
 • De workshop Insights Discovery
 • De Leerreis Zelfsturende Teams
 • De masterclass Zelfsturende teams
 • De workshop Powerfull teamwork
 • De workshop Creatief denken en Innovatief handelen
 • Specifieke Management Carrousels

Kennismaken met Pepijn of Daniëlla? Neem contact met ons op

Bekijk alle teamleden van Beter Koersen