Ik had nog zo gezegd, ga GAMEN op de werkvloer

Beter blijven Ondernemen

We stellen jullie graag voor aan Ellie en Annie, 2 ondernemende, gezellige en fitte dames. Als zelfstandig professionals (zzp’ers) zitten ze niet graag stil, gaan liever op pad. Ze zien eventuele ‘beperkingen’ niet als een hindernis, maar maken er een speerpunt van. Ze vinden zichzelf nooit te oud om te leren. En met hun ruime ervaring kunnen de jongere professionals nog veel van deze dames leren!

Uiteraard zijn Elli en Annie hiernaast op de foto, ‘modellen’ en dus fictief… Toch staan ze niet voor niets ‘model’ voor onze ‘Beter Blijven’ aanpak.

Beter blijven(d) ondernemen

Door positief in beweging te blijven heb je meer (werk)plezier.  Vooral in een gezelschap dat inspireert en uitdaagt. Zo ook met ondernemers en managers. Ze zijn elkaars beste adviseur. In onze Beter Blijven interventies stimuleren we ‘delen’. Door kennis, praktijkvragen en dilemma’s te delen blijft je ondernemersblik op het scherpst van de snede. Ellie & Annie kunnen zo aanhaken!

Positieve beloning

Als je de foto’s hiernaast en hieronder goed bekijkt zie je naast Ellie en Annie ook supporters. Jongens die het water verzorgen, mensen langs de kant die aanmoedigen. Hoe ‘leeg’ zou de tocht zijn zonder hen en zonder medaille?  We hebben het allemaal in meer of mindere mate nodig: complimenten, aanmoediging en positieve beloning. Het moedigt ons aan om door te zetten en nieuwe wegen in te slaan.

Van rollator naar buurtzorg

De uitvinder van de rollatorloop is de tachtigjarige heer Geus uit Flevopark. Hij kwam op het idee door de avondvierdaagse. Hij wandelt erg graag en stelde het idee voor aan de Buurtzorg. De afdeling Sport van de gemeente ontfermde zich vervolgens over het idee en zo werd de rollatorloop geboren. Het idee is al in meerdere steden overgenomen.

Beter ondernemenBeter OndernemenBeter OndernemenBeter Blijven

Hoe Annie en Ellie wonnen

Ellie en Annie gingen met vlag en wimpel de finish over. Door de goede voorbereiding en support was de finish halen een eitje. Game Over! Ze hebben zichzelf uitgedaagd en hun grenzen verlegd. Dat is precies de aanpak van onze ‘Beter Ondernemen’ interventies. Zowel bij de Management Carrousel, MKB Business Versneller als onze MTB leiderschaps- en Talentversneller expedities.

Beter Blijven route

Is het verhaal van Ellie en Annie herkenbaar? Hoe blijven jullie fris en up-to-date als ondernemer?
Bekijk onze workshops en interventies in de ‘Beter Blijven’ of andere routes maar eens. Of neem contact met ons op, we denken graag mee!

Meer weten of meepraten over dit onderwerp? Vinden we leuk!

Mail: patrick.steggerda@beterkoersen.nl