Symposium ‘Werkgeluk werkt’!

Werkgeluk werkt!

Het succes van een organisatie draait om gelukkige medewerkers, maar we draaien er met z’n allen om heen. Gelukkige medewerkers zijn effectiever, creatiever en productiever. Hoe kan het dan dat slechts enkele bedrijven werkgeluk hebben opgenomen als doelstelling of KPI? De effecten van gelukkige medewerkers zijn indrukwekkend!

  • 65% minder verloop
  • 37% minder verzuim
  • 21% meer productiviteit
  • 22% meer winst

Symposium 14 november

Op 14 november vindt het symposium Werkgeluk Werkt! plaats van 14.00-18.00 uur in de kapel van het GZG in ’s-Hertogenbosch. Janine Vos CHRO van de Rabobank en CHRO van het jaar (2017) en Bob Hutten, directeur bij Hutten catering, delen op het symposium hun visie op werkgeluk en laten zien hoe werkgeluk het verschil kan maken. Lieke Bezemer, happyologist en auteur van het boek Werkgeluk Werkt! neemt het publiek vervolgens mee in een nieuwe organisatiefilosofie voor werkgeluk: het Klaver 4-model. Het model is een praktische tool om werkgeluk inzichtelijk te maken op 3 niveaus: organisatie, team en individu. Dagvoorzitter is Jos Neijenhuis.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor HR professionals en managers die nieuwsgierig zijn naar werkgeluk, willen weten waarom je als organisatie zou inzetten op werkgeluk en op zoek zijn naar concrete voorbeelden wat je kunt doen op het gebied van werkgeluk. De prijs voor een enkel ticket is €85,- maar veel interessanter is het om samen met iemand te komen zodat je meteen ideeën uit kunt wisselen. Om dat te stimuleren is er een duoticket voor €150,- (bedragen zijn excl. BTW). Bij de toegangsprijs is een exemplaar van het boek Werkgeluk werkt! inbegrepen.

Beter Koersen en Werkgeluk

Bij Beter Koersen is Werkgeluk ook een van onze speerpunten en we zijn dan ook trots op onze samenwerking met Lieke Bezemer. In het boek en op congres komt o.a. onze Happiness at Work Survey aan bod. Met de Happiness at Work Survey kun je binnen de organisatie onderzoeken wat de geluksbeleving van medewerkers is. En het gesprek hierover met elkaar aangaan.
>Lees meer over de Happiness at Work Survey

Meer informatie en aanmelden Symposium 14 november

Meer informatie over en mogelijkheid tot inschrijven voor het symposium is te vinden op >www.happyworkinglife.nl/symposium

Leuk je te zien op deze dag! En mocht je andere mensen kennen voor wie het interessant is, stuur de link van dit bericht gerust door.