Terugblikken: Winterclass Zelfsturende teams

Winterclass Zelfsturende Teams

Action Learning Zelfsturing

31 januari & 21 februari hebben we met veel plezier de Winterclass  Zelfsturende teams begeleid. Middels de Winterclass konden deelnemers hun kennis rondom zelfsturende teams een krachtige impuls geven. Met als resultaat: meer inzichten ontwikkelen in deze populaire organische manier van denken en werken, ervaringen uit kunnen wisselen over dit onderwerp en zelf ervaren wat zelfsturing met je kan doen in een ‘Action Learning’ Groepsopdracht.

Feedback

Beiden dagen hadden we een fijne gemengde groep deelnemers qua sector en functies. We kregen enthousiaste reacties en feedback terug op beide dagen: ‘inspirerend, eye-openers, inzichten, boeiend, ontspannen, kennisoverdracht, verrassende opzet, interessante gesprekken met tafelgenoten, creatief, interactief, sectoroverstijgend, ervaringen uitwisselen, een dagdeel is eigenlijk niet genoeg, goede theorie, zelfsturende opzet’.

Klankborden en theorie

Met een gemiddeld en fijn cijfer van een 7,8 van de deelnemers tijdens beide middagen, blikken we terug op twee zeer geslaagde middagen! De mix van klankborden en theoretisch kennis opdoen was in balans. De locatie op een groen eilandje bij Fort aan de Klop, met als afsluiter een heerlijke borrel rondom het kampvuur, was bijzonder en sfeerverhogend.

Action learning challenge

De action learning groepschallenge: iedere groep ging in korte tijd samen een filmpje maken over zelfsturing, werd ervaren als een leerzame uitdaging. Binnenkort presenteren we op de site en social media een compilatie van de uitdagingen.

Leerreis zelfsturende teams

Ben jij geprikkeld om aan de slag te gaan met zelfsturing in jouw organisatie? Dan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan onze Leerreis Zelfsturende Teams! Tijdens deze leerreis ga je in een kleine, vertrouwde groep werken en leren met andere deelnemers, die dit thema ook op de agenda hebben.