THUISWERKEN? Werk online aan je skills!

Online-Ondernemen-verbinden

Om het maar eens van een positieve kant te bekijken…
Thuiswerken biedt je ook de kans om ONLINE te werken aan je MANAGEMENT & ONDERNEMERS skills! Wij bieden deze 6 interactieve workshops ook online aan. Waarbij we werken met interactieve online tools.

Bekijk onze ONLINE workshops:

   

 1. Management Carrousels: We organiseren online Management Carrousels waarin we jouw strategische en/of persoonlijke vraag centraal zetten. Want er is geen betere adviseur voor een manager dan een andere manager. Kortom: vooruitkijken en positieve ideeën genereren!
 2. &nbsp:

 3. Workshop Gedragskompas: Door samen afspraken te maken over (klant)gedrag kun je elkaar stimuleren en complimenteren, zodat het nog leuk wordt ook! Zorg er hierbij voor dat iedereen erbij betrokken is om gemotiveerd hiermee aan de slag te gaan. In de Workshop Gedragskompas je hiermee oefenen.
 4.  

 5. Workshop Insights Discovery: Om het functioneren van teams goed in het beeld te brengen werken we met het kleureninstrument teamprofielen van Insights Discovery. Het instrument brengt op een snelle, betrouwbare en respectvolle wijze psychologische voorkeuren in kaart. In de workshop teamcoaching Insights Discovery gaan we met het team onderzoeken waar de knelpunten liggen waardoor het werkplezier weer terug is op de kaart!
 6.  

 7. Workshop Onderscheiden met Kernwaarden: Kernwaarden vormen een belangrijke energiebron binnen het bedrijf. Het bindt medewerkers en vormt een basis voor leiderschap en de bedrijfscultuur. Maar bovenal: de kernwaarden zijn van grote invloed op wat de afnemer voelt en ervaart tijdens contactmomenten. Dat vormt vaak het èchte onderscheid in de markt. In de workshop ‘Onderscheiden met kernwaarden’ gaan we in op de expliciet maken van de waarden. Met een leuke, vele malen beproefde  werkvorm, het Kernwaardenspel, halen we deze kernwaarden in één dagdeel boven tafel.
 8.  

 9. Energie Pakket Ondernemers: MKB-ondernemers staan er bekend om: vooruit kijken en kansen pakken. Niet bij de pakken neerzitten. Om dit vermogen een prettige impuls te geven hebben we een interactief ENERGIE PAKKET ONDERNEMERS (EPO) ontwikkeld. Zodat je bedrijfsstrategie up to date is en en je samen met de medewerkers met voldoende energie voorbereid bent op de toekomst!
 10.  

 11. Energie Pakket Teams: Online Team Ontwikkeling zodat je ondanks het thuiswerken op een goede manier verbonden blijven! Ook als je wel (regelmatig) offline met elkaar bij je bedrijf of organisatie werkt, geeft het pakket concrete handvatten voor een duurzame teamontwikkeling. Na het werken aan meer verbondenheid en contact ga je samen met je team merken dat jullie samen bewust én onbewust toegewerkt hebben naar het doel van deze exercitie.
   

  Meer weten over deze online workshops? Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met Patrick Steggerda of Joep Firet.

   

  Online-Ondernemen-verbinden