Vlog Management Carrousel 26-09-19

Management Carrousel Vlog

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor de Management Carrousel! We sloten de vorige Carrousel groepen af en zijn weer gestart met een nieuwe Carrousel ronde. 

Bekijk de vlog over de Management Carrousel!

 

 

Wat is de Management Carrousel?

In de Carrousel werk je met andere leidinggevenden aan je managementvraagstukken. Collega leidinggevenden uit het veld bieden de tegendruk die zorgt voor een inspirerende business-intervisie. Tijdens deze bijeenkomst, waar ook een nieuwe groep ondernemers is opgestart, hebben we met zo’n twintig ondernemers & managers stil gestaan bij de strategische vragen van ieder, en elkaar daarop uitgedaagd.

Masterclass Herman van Kampen – Coherence

We beginnen (en eindigen) de Carrousels altijd met een Masterclass. Dit keer werd de Masterclass verzorgd door Herman van Kampen, House Of Coherence. Herman gaf vanuit zijn Coherence gedachtengoed hele waardevolle input om vragen van deelnemers vanuit alle dimensies aan te vliegen.

Grote stappen zetten

Bij de afsluitende Carrousel groepen bleek er grote waardering voor de achterliggende bijeenkomsten waarbij de deelnemers elkaar niet spaarden (uiteraard met respect!) waardoor ieder grote stappen kon zetten in een veilige intervisie-omgeving. De deelnemers nemen zich voor elkaar te blijven zien, hetgeen Beter Koersen zal faciliteren!

Reactie deelnemer:
‘Ik zit nu heel anders in de wedstrijd omdat ik ander leiderschap heb ontdekt’
(Edwin Klaasen, Dezemenzo)

Ook interesse in een Carrousel? Lees meer over de Carrousel of neem contact met ons op!

Met dank aan Pepijn Happel die deze vlog maakte!