Positiviteit beweegt!

Disclaimer Beter Koersen

Disclaimer Algemeen Beter Koersen

Beter Koersen Organisatie Ontwikkelaars (KvK 53935667) verleent u hierbij toegang tot www.beterkoersen.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Beter Koersen en derden zijn aangeleverd. Beter Koersen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Beter Koersen Organisatie Ontwikkelaars.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Beter Koersen. De op de website verstrekte informatie, dient niet te worden beschouwd als organisatieadvies. Beter Koersen kan niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist of compleet is.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Beter Koersen organisatie ontwikkelaars en haar licentiegevers.

×
Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

Bert Koersem en het lachend leiderschap

Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

    ×

    Neem contact op