Bert Koersem een boek over Lachend Leiderschap

Stripboek Lachend leiderschap

Geen tijd om te lezen, maar wel op zoek naar praktische tips over leiderschap? Bert Koersem neemt je mee in de wereld van leidinggeven. Op een luchtige wijze worden rake leiderschapsprincipes gepresenteerd.

Leiderschapstheorie in stripvorm

De kernboodschap van iedere strip is gebaseerd op theorieën rondom leiderschap. Wil je na het lezen van het boek hier verder kennis van nemen, dan kun je met de code in het boek de achterliggende principes lezen op onze website.

Opfrisgeschenk managementteam

Ben je leidinggevende, ondernemer of projectleider en wil je ontdekken hoe je jezelf herkent in Bert Koersem? Ook een ideaal opfris-geschenk voor uw management team! Na het lezen van de managementstrip gaat iedere leidinggevende met dezelfde principes aan de slag en gaat je organisatie pas écht koersen!

Klanten over het stripboek over het managementboek over leiderschap van Bert Koersem

 

Sandra Mostert“Vandaag met de post Bert Koersem en het Lachend Leiderschap ontvangen en in één ruk
uitgelezen. Echt super hoe jullie alles er in hebben verwerkt. Ik weet zeker dat veel leidinggevenden hier baat bij zullen hebben “- Sandra Mostert, Ondernemer

Dré Struyk“Ik ben inmiddels Bert Koersem en het Lachend Leiderschap aan het lezen. Heel knap wat je gedaan hebt. Ook de link naar de website voor achtergrondinformatie is goed doordacht. Complimenten dus! ” – Dré Struyk, Manager Alliander – www.alliander.nl

Inlogcode in boek met meer theorie

Hoogwaardig ingebonden, 50 pagina’s, 28 strips voor de prijs van €21,50. Met de QR-code of de speciale inlogcode geeft de managementstrip toegang tot de theoretische achtergronden van ieder verhaal. Smartphone- en tabletproof dus. Bekijk de 28 onderwerpen! 

 

Investering en bestellen

Bestel het leiderschapsboek en laat je inspireren! Via het onderstaande bestelformulier heb je het boek snel in huis! Eerst of achteraf nog een vraag of behoefte aan een aanvullende interventie?

Bekijk de specialisatie Persoonlijk leiderschap met alle workshops & tools. Of neem contact met ons op!

 

 

 

 

€ 21,50 per stuk excl. btw

Aanmelden Bert Koersem een boek over Lachend Leiderschap

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Plaats *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Kortingscode

  Je bericht