Bert Koersem en het Lachend Leiderschap

Stripboek Lachend leiderschap

Geen tijd om te lezen, maar wel op zoek naar praktische tips over leiderschap? Bert Koersem neemt u mee in de wereld van leidinggeven. Op een luchtige wijze worden rake leiderschapsprincipes gepresenteerd.

Leiderschapstheorie in stripvorm

De kernboodschap van iedere strip is gebaseerd op theorieën rondom leiderschap. Wilt u na het lezen van het boek hier verder kennis van nemen, dan kunt u met de code in het boek de achterliggende principes lezen op onze website.

Opfrisgeschenk managementteam

Bent u leidinggevende, ondernemer of projectleider en wilt u ontdekken hoe u uzelf herkent in Bert Koersem? Ook een ideaal opfris-geschenk voor uw management team! Na het lezen van de managementstrip gaat ieder van uw leidinggevenden met dezelfde principes aan de slag en gaat uw organisatie pas écht koersen!

Klanten over het stripboek over het managementboek over leiderschap van Bert Koersem

 

Sandra Mostert“Vandaag met de post Bert Koersem en het Lachend Leiderschap ontvangen en in één ruk
uitgelezen. Echt super hoe jullie alles er in hebben verwerkt. Ik weet zeker dat veel leidinggevenden hier baat bij zullen hebben “- Sandra Mostert, Ondernemer

Dré Struyk“Ik ben inmiddels Bert Koersem en het Lachend Leiderschap aan het lezen. Heel knap wat je gedaan hebt. Ook de link naar de website voor achtergrondinformatie is goed doordacht. Complimenten dus! ” – Dré Struyk, Manager Alliander – www.alliander.nl

Inlogcode in boek met meer theorie

Hoogwaardig ingebonden, 50 pagina’s, 28 strips voor de prijs van €21,50. Met de QR-code of de speciale inlogcode geeft de managementstrip toegang tot de theoretische achtergronden van ieder verhaal. Smartphone- en tabletproof dus.

 

Investering en bestellen

Bestel het leiderschapsboek en laat u inspireren! Via het onderstaande bestelformulier heeft u het boek snel in huis! Eerst of achteraf nog een vraag of behoefte aan een aanvullende interventie?

Neem gerust contact met ons op!

 

 

 

 

€ 21,50 per stuk excl. btw

Offerte Bert Koersem en het Lachend Leiderschap

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

e-mailadres *

Je bericht