COHERENCE: VITALE BALANS HERSTELLEN

Coherence model _workshop

De kracht van het Coherence concept is dat het model alle belangrijke aspecten van een organisatie in kaart brengt en deze in een onderlinge samenhang plaatst. Met als resultaat: de vitale balans in organisaties te herstellen! Dit Coherence Gedachtengoed, een belangrijke methodes waar vanuit de adviseurs van Beter Koersen werken is ontworpen door House of Coherence.

Onderlinge samenhang in kaart

Veel organisaties zijn uit balans. Er is teveel focus op interne processen, of er wordt juist teveel ingespeeld op wensen uit de markt, waardoor het profiel is vervaagd. Er wordt teveel gestuurd op harde cijfers, waardoor de bezieling weg is, of juist op zachte processen, waardoor de structuren verzwakt zijn.

Verbinden aan waardecreatie klanten

Door alle belangrijke aspecten van een organisatie in kaart te brengen via het Coherence model kun je een groot deel van problemen in organisaties verklaren en de juiste insteek voor een oplossing kiezen. Het geeft niet alleen een abstracte ordening, maar biedt ook ingangen en methodes voor diepgaande veranderprocessen. Coherence brengt organisaties dichter bij hun ideaal en weet dit in heldere stappen te verbinden aan de waardecreatie voor klanten.

 

Kan jouw organisatie ook een vitalere balans gebruiken?

Bekijk de uitleg over Coherence van Judith Botman:

We bieden een Coherence Workshop waar we met jullie kernwaarden aan de slag gaan. Meld je aan of vraag een offerte op!
Eerst meer hierover horen? We vertellen je er graag over!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Coherence model _workshop

Coherence Model_workshop2

€ op aanvraag excl. btw

Aanmelden COHERENCE: VITALE BALANS HERSTELLEN

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

    Voor- en achternaam *

    Telefoonnummer *

    E-mailadres *

    Kortingscode

    Je bericht