Teamcoaching met Insights discovery

teamprofiel

Maak samen met je team een teamprofiel

Wil je dat je team beter en gelukkiger functioneert? De handzame Teamprofielen methodiek ‘Insights Discovery’ helpt je om grip te krijgen in het beter samenwerken van je medewerkers. Met de praktische methodiek ga je zelf met je team aan de slag om het beste uit elkaar te halen én fijner samen te werken. Middels de inzichtelijke kleurenprofielen leren collega’s elkaar beter begrijpen en wordt aansturen en coachen vele malen efficiënter.

Beter inzicht en begrip in gedrag

Dankzij deze treffende methodiek van Insights Discovery is gedrag te vertalen naar een omschrijving die voor iedereen begrijpbaar- en vergelijkbaar is. Door deze profielen in één schema te zetten is binnen een team verheldering mogelijk over de teamsamenwerking én de bijdrage van ieder individu. Beter inzicht en begrip voor elkaars gedrag geeft je team vleugels!

Investering en bestellen

Bestel de methodiek ‘Teamprofiel gedragsvoorkeuren’ en laat je inspireren! Een gedragsprofiel wordt afgenomen per medewerker. Via het onderstaande bestelformulier heb je de methodiek snel in huis! Eerst of achteraf nog een vraag of heb je behoefte aan een aanvullende interventie? Neem gerust contact met ons op!
 
 

Meer informatie of workshop?

VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

.

 

€ 375,- per medewerker (incl. rapport & terugkoppelgesprek) excl. btw

Aanmelden Teamcoaching met Insights discovery

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

    Voor- en achternaam *

    Telefoonnummer *

    E-mailadres *

    Kortingscode

    Je bericht