ONTWIKKEL LEIDERSCHAP OP DE MTB

Persoonlijk leiderschap

Moutainbiken (MTB) is een enorm krachtige metafoor voor het leven. Bergen, dalen, oplettendheid maar ook risico’s nemen en doorzetten. Iedere dag komen tijdens de MTB Leiderschapsexpeditie zowel letterlijk als figuurlijk de vragen aan bod die je jezelf als leider ook regelmatig stelt:

>Wie ben ik en waar sta ik voor
>Waar ga ik voor?
>Hoe doe ik dat?

Extra’s

>Follow up: na drie maanden krijg je een (kosteloze) follow-up: om op koers te blijven en de volgende stap te maken.
>Je persoonlijk Insights Discovery Profiel
>Volg onze speciale MTB Leiderschapsreis Facebookgroep

 

Mentaal én fysiek uitdagen

De Mountain Bike (MTB) leiderschapsexpeditie een unieke ervaring, een stevige studie- en werkweek voor ondernemers en managers die willen excelleren. Jezelf mentaal én fysiek extra uitdagen, grenzen verleggen en excelleren. Door zelf beter te presteren en/of anderen optimaal te motiveren.

Voor wie?

Ben je enthousiast over mountainbiken en nieuwsgierig naar de overeenkomsten tussen deze mooie buitensport en leiderschap? Dan is deze sportieve studiereis iets voor jou!

Je gaat aan de slag gaat met jouw leiderschap en zakelijke ambities als ondernemer of manager. Dat is de MTB Alpine Leiderschaps Expeditie!

Deskundige coaches

De MTB reis worden door de deskundige coaches Patrick en Marcel en Trentino Sport begeleid. Na de reis kijk je weer fris en scherp aan tegen je team of bedrijf en heb je je focus weer terug om een effectieve leider te zijn!

Leidinggeven begint bij jezelf

Beter presteren begint met zelfkennis. Tijdens deze leiderschapsreis doe je die al fietsend op. Hoe fiets jij? Kies je van nature de koppositie? Stimuleer je anderen? Werk je samen om doelen te bereiken? Je ontdekt het allemaal tijdens de Leiderschapsreis.

Ontdek in 5 dagen welke leider jij bent

 • 5 dagen fietsen afwisselen met theoretische sessies.
 • In goed gezelschap: groepen van maximaal 8 ondernemers en managers.
 • Je hoeft geen mountainbike ervaring te hebben. Alle routes en inspanning bieden we aan op niveau.
 • Kleding kan door ons verzorgd worden.
 • Onder begeleiding van professionele MTB-gidsen van Trentino Sport.
 • Ploegleden Patrick Steggerda en Marcel Pennings fietsen mee en zetten de leiderschapsverbindingen uit.

Met een plan naar huis

Na deze praktische studie- en werkweek kun je weer vol inspiratie verder. Je weet precies waar je staat en hoe je kunt excelleren. Na deze intensieve week weet jij: Wie je bent, wat je wilt en hoe je dat gaat realiseren.

Zij gingen je voor:

‘Een ontspannen reis waarbij je met goede begeleiding en fysieke en mentale inspanning beter leert koersen. Het heeft mij inzichten, leermomenten en een koers opgeleverd waar ik vol energie en concreet mee aan de gang ga. En paar mooie mountainbike tochten die de reis onvergetelijk maken. Een echte aanrader voor ontwikkeling op persoonlijk leiderschap.’
Bart Loose, directeur NTP INFRA Zevenaar

‘Met de persoonlijke feedback van de andere deelnemers en vakkundige adviezen van Patrick en Marcel gun je jezelf de mogelijkheid om je rol als leider nieuw elan te geven. Voor mij een investering die het absoluut waard was’!
Leon Waltmans, directeur eigenaar van Cascando uit Duiven


‘Na 5 dagen MTB Leiderschapsreis ben ik thuisgekomen met veel nieuwe inzichten en positieve energie om zaken echt aan te pakken! Om in de termen van Beter Koersen te blijven: ‘een dikke kudo’ (Het geven van ‘kudos’, afkomstig uit het Grieks, aan een ander wordt gedaan om deze te waarderen).
Joost Gremmen, accountmanger De Goudse Verzekeringen Gouda

Durf jij de uitdaging van een MTB Leiderschapsreis aan? De eerstvolgende reis staat alweer gepland. We gaan van 2 t/m 6 mei 2018 naar Andalusië, Spanje.

Aanmelden en investering

 1. 1 dagdeel: Business Biking in Nederland (€ 150 excl. BTW*) (datum in overleg)
 2. 5 dagen: Andalusië, Spanje (€ 1.975,- incl. overnachtingen, diners en drankjes, excl. btw. Heen- en terugreis op eigen gelegenheid).
 3. We bieden het leiderschapsprogramma ook op maat aan variërend op MTB of de racefiets. Prijs in overleg. Gratis proefles mogelijk!
 4. Goed om te weten: de kosten zijn fiscaal aftrekbaar!

Meer weten?

Vragen? Vul het onderstaande aanmeldformulier in of neem contact met ons op.

€ 2.350,- excl. BTW per deelnemer 7 dagen excl. btw

Aanmelden ONTWIKKEL LEIDERSCHAP OP DE MTB

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

  Voor- en achternaam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Kortingscode

  Je bericht