Nine Box Grid medewerkers monitor

Nine box grid Beter Koersen

Talent én productiviteit meten bij je medewerkers

Een bedrijf heeft allerhande productiemiddelen die regelmatig gecontroleerd en vernieuwd worden. Maar de belangrijkste bewezen succesfactor voor klantwaarde is je personeel. Hoe vaak staan jullie stil bij de productiviteit van je medewerkers, nu en in de toekomst?

Verdiepende scan: nine-box-grid monitor

Naast de innovatie van je bedrijf ontwikkelen medewerkers zich ook continue. Op professioneel en persoonlijk vlak. Daarom is het van belang om als bedrijf doorlopend te monitoren of de medewerkers voldoende productief zijn; nu en in de toekomst.

Ontwikkelplannen medewerkers

Een praktische tool hiervoor is de zogenaamde nine-box grid. In één model worden alle individuele medewerkers geplaatst, zodat er een totaalbeeld ontstaat van de (toekomstige) waarde van personeel voor het bedrijf. Verschillen worden duidelijk en op basis hiervan kunnen met individuele medewerkers ontwikkelplannen worden gemaakt.

Nine box grid _Beter Koersen

 

Aanpak Nine-box-grid scan

Bij aanvang stellen we samen het toekomstbeeld vast. Wat zijn de ontwikkelingen in de markt en hoe gaat de organisatie hierop anticiperen? Dit geeft het kader aan voor de ontwikkeling van de de medewerkers, willen zij ook in de toekomst waardevol voor het bedrijf zijn.

Basis voor strategisch personeelsplan

We kijken (in vertrouwen) wat individuele personeelsleden, nu en in de toekomst, bijdragen aan het bedrijf. Daaruit ontstaat een totaalbeeld wat de basis vormt van een strategisch personeelsplan.

Vlootschouw

In een volgende stap plaatsen we (in vertrouwen) de voornaamste medewerkers in een zogenaamde nine-box grid. Onder onze begeleiding gebeurt dat voortvarend en er ontstaat snel een totaalbeeld.

Strategisch HR-actieplan

In de laatste stap worden het totaalbeeld vertaald naar een strategische HR-actieplan en een aantal praktische acties richting personeelsleden. De workshop is uitbreidbaar met een tijdslot over gedrag en sturen op gedrag.

Interesse?

Interesse in een nine-box-grid monitor? Stuur het onderstaande aanmedlingsformulier op of neem contact met ons op over de mogelijkheden!

€ op aanvraag excl. btw

Aanmelden Nine Box Grid medewerkers monitor

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

    Voor- en achternaam *

    Telefoonnummer *

    E-mailadres *

    Kortingscode

    Je bericht