PraatPlaat Happiness at Work

Praatplaat Happiness at work

Werknemerstevredenheid is niet meer genoeg. Steeds meer organisaties ontdekken dat werkgeluk de sleutel is tot excelleren. Want als medewerkers zich gelukkig voelen op hun werk, laten ze het beste van zichzelf zien. Prestaties gaan omhoog en klanten zijn meer dan tevreden.

‘Rendement’ werkgeluk berekenen

Met behulp van deze PraatPlaat op A0 formaat kun je de dialoog met collega’s over werkgeluk aanzwengelen. Stap voor stap word je langs de principes achter werkgeluk geleid en kun je ‘het rendement van geluk’ voor jullie bedrijf globaal berekenen. Bovendien staan jullie stil bij de acties die ieder zelf kan ondernemen om meer werkgeluk mogelijk te maken.
 
 
 
 

Investering en bestellen

Er zijn 2 opties:

  • Bestel de praatplaat Happiness at Work en ontdek waar jullie werknemers gelukkig van worden (en beter presteren)! De losse praatplaat incl. PraatKaarten kost €41,50.
  • Bestel een Workshop Happiness at work. In de workshop begeleiden adviseurs van Beter Koersen met behulp van de PraatKaart het gesprek hierover. De éénmalige investering voor deze workshop bedraagt €950,- excl. BTW per 1 of 2 dagdelen, inclusief PraatKaart(en). >>>Lees meer over de Workshop Happiness at work.

Hoe dan ook, door de inzet van de PraatKaart kunnen in grote gezelschappen meerdere groepjes parallel aan de slag. Via het onderstaande bestelformulier is de plaat snel in huis! Eerst nog een vraag of behoefte om te sparren om de praatplaat in te zetten in jullie organisatie? Neem gerust contact met ons op!

€ 41,50 excl. BTW per stuk excl. btw

Offerte PraatPlaat Happiness at Work

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Kortingscode

Je bericht