Positiviteit beweegt!

Boek Persoonlijk Leiderschap: Signatuur in de zorg

Managementboek Signatuur in de zorg – Hessiëlle Kerkhoff, ploeglid Beter Koersen Organisatie Ontwikkelaars. “Jij is de uiting van wie jij bent: jouw visie, jouw denken en jouw handelen. Jij bent uniek. En je signatuur is dat ook.” Hier te koop!

€ 22,50 excl. btw
Stripboek Lachend leiderschap

Bert Koersem een boek over Lachend Leiderschap

Geen tijd om te lezen, maar wel op zoek naar praktische tips over leiderschap? Bert Koersem neemt je mee in de wereld van leidinggeven. Op een luchtige wijze worden rake leiderschapsprincipes in stripboekvorm gepresenteerd. Hoogwaardig ingebonden, 50 pagina’s, 28 strips voor de prijs van €21,50. Met een code voor toegang tot de theoretische achtergronden van ieder verhaal. Smartphone- en tabletproof dus!

€ 21,50 per stuk excl. btw
Lachend leiderschap theater

Verbeelding door improvisatietheater

Collega’s inspireren op gevoel in plaats van op inhoud? Dan is improvisatietheater een fantastische vorm om situaties rondom persoonlijk leiderschap en teamsamenwerking na te spelen. Ideaal voor teamsamenwerking, veranderingsprocessen, leiderschaps- en allerlei andere vaardigheidstrainingen.

€ 2.500,- (groep van 40 personen. 50,- p.p.) excl. btw
teamprofiel

Teamcoaching met Insights discovery

Iedere collega toont bepaald gedrag in zijn werkomgeving. Alleen: begrijpen we elkaar wel? En hebben we simpele en eenvoudige strategieën om het beste uit elkaar te halen? Dankzij treffende methodiek is gedrag te vertalen naar een omschrijving die voor iedereen begrijpbaar- en vergelijkbaar is. Door deze profielen in één schema te zetten is binnen een team verheldering mogelijk over de teamsamenwerking én de bijdrage van ieder individu. Beter inzicht en begrip voor elkaars gedrag geeft uw team vleugels!

€ 375,- per medewerker (incl. rapport & terugkoppelgesprek) excl. btw
Adriba - koerskaart Business is behavior

Koerskaart Business = Behavior

Prestatie = resultaat x gedrag. Het gedrag van leidinggevenden en medewerkers dat tot betere prestatie leidt is stuurbaar. De aanpak en theorieën hierachter zijn geborgd door ADRIBA (onderdeel van de VU, www.adriba.vu.nl), waar Beter Koersen Certified Partner van is.

€ 41,50 excl. BTW per stuk (vanaf 5,- per deelnemer) excl. btw
Persoonlijk leiderschap

ONTWIKKEL LEIDERSCHAP OP DE MTB

Moutainbiken (MTB) is een enorm krachtige metafoor voor het leven. Bergen, dalen, oplettendheid maar ook risico’s nemen en doorzetten. Iedere dag komen tijdens de MTB Leiderschapsexpeditie zowel letterlijk als figuurlijk de vragen aan bod die je jezelf als leider ook regelmatig stelt: Wie ben ik en waar sta ik voor? Waar ga ik voor? Hoe doe ik dat?

€ 2.350,- excl. BTW per deelnemer 7 dagen excl. btw
×
Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

Bert Koersem en het lachend leiderschap

Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

×

Neem contact op