Positiviteit beweegt!
team-ambitie-spel

Team ambitiespel

Het team ambitiespel is een handige tool om met elkaar stil te staan bij de samenwerking binnen een team. Via het spel bespreken we teamsuccessen en slijpen we verbeterpunten fijn. In de kaarten en het bordspel komen zaken als gedrag & communicatie en ambitie & positie aan bod. We staan stil bij teamsuccessen en scherpen verbeterpunten aan. Met als doel: betere teamsamenwerking met meer plezier!

€ 24,- (vanafprijs per persoon/teamlid) excl. btw
vakteam

TEAMONTWIKKELING IN 4 SMAKEN

Hoe kunnen de teamleden samen de maximale autonomie ervaren die past bij het werk en waar iedereen zich gelukkig bij voelt? We ontwikkelden 4 teamprofielen. In welke herken jij je organisatie en ga je ermee aan de slag?!

€ op aanvraag excl. btw
Leerreis Zelfsturende teams

Whitepaper Zelfsturende teams

Ploeglid Alice Onderstal begeleidt organisaties bij zelfsturingsvraagstukken. In 2016-12017 heeft Alice een masteronderzoek gedaan naar het faciliteren van teams naar (meer) zelfsturing. Het resultaat van dit onderzoek is een praktisch verandermodel, dat handvatten biedt aan facilitators. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft ze ook een Whitepaper geschreven.

€ 0,- excl. btw
Personeelsmangement

Slim Koersen met je personeelsbeleid

Het is ook in 2020 weer de grootste uitdaging van MKB-ondernemers: gekwalificeerd en gemotiveerd personeel vinden én behouden. Ben jij een ondernemer die echt en serieus werk wil maken van dit belangrijke onderwerp? Dan is onze ‘Slim Koersen-aanpak’* de perfecte methode om je personeelsmanagement toekomstbestendig te maken!

€ op aanvraag excl. btw
×
Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

Bert Koersem en het lachend leiderschap

Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

    ×

    Neem contact op