Positiviteit beweegt!
Personeelsmangement

Slim Koersen met je personeelsbeleid

Het is ook in 2020 weer de grootste uitdaging van MKB-ondernemers: gekwalificeerd en gemotiveerd personeel vinden én behouden. Ben jij een ondernemer die echt en serieus werk wil maken van dit belangrijke onderwerp? Dan is onze ‘Slim Koersen-aanpak’* de perfecte methode om je personeelsmanagement toekomstbestendig te maken!

€ op aanvraag excl. btw

Happiness at Work Survey

De Happiness at Work Survey nemen jullie per medewerker af en geeft jullie de mogelijkheid om ieder kwartaal een nieuwe meting te doen waardoor de trend te zien is. De Survey is opgesteld in de Nederlandse taal. Mensen die gelukkig zijn met hun werk presteren beter! Ze zijn bovendien minder vaak ziek, werken beter samen en zijn creatiever. Wie wil dat nu niet?

€ 45,- (v.a. prijs per deelnemer) excl. btw
Praatplaat Happiness at work

PraatPlaat Happiness at Work

Met behulp van deze PraatPlaat op A0 formaat kun je de dialoog met collega’s over werkgeluk aanzwengelen. Stap voor stap word je langs de principes achter werkgeluk geleid en kun je ‘het rendement van geluk’ voor jullie bedrijf globaal berekenen. Bovendien staan jullie stil bij de acties die ieder zelf kan ondernemen om meer werkgeluk mogelijk te maken.

€ 41,50 excl. BTW per stuk excl. btw
×
Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

Bert Koersem en het lachend leiderschap

Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

×

Neem contact op