Strategiekaart & OGSM

strategiekaart_waarden

Met de Strategiekaart breng je eenduidig in kaart wàt de koers is van je bedrijf. Ook bepaal je wat de strategische thema’s zijn voor de komende drie jaar en hoe deze aan te pakken en te monitoren.

Vastleggen met OGSM

Nadat je de strategiekaart hebt gemaakt leg je de thema’s, aanpak en monitoropties vast in een OGSM-poster; wat staat voor Objectives, Goals, Strategies en Measures. Deze stel je per jaar bij. In een overzichtelijk schema worden de doelen, aanpakken en meetwaarden van ieder strategisch thema vastgelegd. Daarmee is de aanpak voor ieder helder, worden resultaten gemeten en houd je elkaar scherp in het realiseren van de doelen!

Strategie in beeld

Straks hangen bij jou twee posters aan de muur; de strategiekaart met de ontwikkelrichting van het bedrijf op de langere termijn, en de OGSM met de doelen en resultaten van het lopende jaar. Alle neuzen dezelfde kant op gericht, hoe simpel kan het zijn!
 
 
 
 
 

Workshops en voorbeeld Strategiekaart

  • Liever niet alleen aan de slag? Wij helpen je graag via een van onze strategieworkshops!
  • Het onderstaande voorbeeld van een strategiekaart maakten we voor een klant. Uit privacyredenen is de invulling uiteraard geblurd.
  • Meer weten of sparren? Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op!

Strategiekaart

€ op aanvraag excl. btw

Aanmelden Strategiekaart & OGSM

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Kortingscode

Je bericht