Team ambitiespel

team-ambitie-spel

Het team ambitiespel is een handige tool om met elkaar stil te staan bij de samenwerking binnen een team. Via het spel bespreken we teamsuccessen en slijpen we verbeterpunten fijn. In de kaarten en het bordspel komen zaken als gedrag & communicatie en ambitie & positie aan bod. We staan stil bij teamsuccessen en scherpen verbeterpunten aan. Met als doel: betere teamsamenwerking met meer plezier!

Serious business gaming voor zelfsturende teams

De trend in hedendaagse organisaties: managementlagen die verdwijnen, verantwoordelijkheden die lager in de organisatie komen te liggen. Vertrouwen in plaats van controle en de professional aan het stuur! De nieuwe (Rijnlandse) manier van organiseren is ‘hot’, (Angelsaksische) sturing is ‘uit’.

Speels en serieus met je team in gesprek

Het Team Ambitie Spel speelt op deze trend in. Teams kunnen via het spel op een speelse én serieuze manier met elkaar in gesprek over hun samenwerking, mogelijkheden en ambities. Zelfsturing en vertrouwen in professionals en de teams staat hierin voorop.

Investering en bestellen Teamambitie Spel

  • Optie 1: Bestel het losse Team ambitiespel en ontdek hoe jullie team (nog) beter samenwerkt! Je treedt zelf als spelbegeleider op. We geven een instructie en achtergrond. Hiermee willen we de kwaliteit van de spelbegeleiding borgen en spelbegeleiders voldoende achtergrond geven om de teaminterventie te laten slagen. De kosten van een los spel zijn €189,- (8 personen).
  • Optie 2: Workshop met het Team ambitiespel. Wij leiden een teamcoach of een professional op tot een begeleider van het spel (1,5 – 2,5 uur). Je ontvangt hiertoe een uitgebreide instructie van een Beter Koersen adviseur. Hiermee borgen we de kwaliteit van de spelbegeleiding en geven de spelbegeleiders voldoende achtergrond om de teaminterventie te laten slagen. De professional wordt hiermee Practitioner en krijgt daarmee voor bepaalde tijd ook de rechten om het spel in te zetten voor teaminterventies. Kosten: €939,-, inclusief bordspel en kaarten voor 8 personen, exclusief BTW.>>Meer informatie over de workshop Team Ambitie Spel
  • Extra kaartensset: Bij beide opties is de basisset met een extra kaartenset (€19,50) uit te breiden tot 10-12 personen

 

 

Bekijk de reacties van deelnemers aan het Team Ambitie Spel

Via het onderstaande bestelformulier heb je de informatie en het spel snel in huis! We nemen n.a.v. de bestelling van het spel of de workshop contact met je op over een instructie/workshopmoment. Of neem voor een verkennende vraag gerust met ons contact op!

€ 24,- (vanafprijs per persoon/teamlid) excl. btw

Aanmelden Team ambitiespel

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

  Voor- en achternaam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Kortingscode

  Je bericht