Verbeelding door improvisatietheater

Lachend leiderschap theater

Collega’s inspireren op gevoel in plaats van op inhoud? Dan is improvisatietheater een fantastische vorm om situaties rondom leiderschap en teamsamenwerking na te spelen!

Verrassend en onvergetelijk

Tijdens het improvisatietheater geven collega’s continu de input aan spelers. Ze zijn daardoor zeer sterk betrokken. Ook kunnen er verrassende talenten bovenkomen als collega’s zélf mee willen spelen. Ideaal voor teamsamenwerking, veranderingsprocessen, leiderschaps- en allerlei andere vaardigheidstrainingen.

Er wordt altijd gewerkt aan de hand van concrete voorbeelden uit het publiek met tussendoor kleine stukjes theorie. Gekozen kan worden voor een programma van een dagdeel of van een hele dag.
 
 
 

Leiderschapstheorie en gratis boek

We verbeelden met een professioneel improvisatie theatergezelschap de anekdotes uit het stripboek ‘Bert Koersem en het Lachende Leiderschap’. We vermengen het theater met de brokjes leiderschapstheorie op basis van 28 onderwerpen. En leuke manier voor positieve teambuilding! Na afloop van de workshop krijgt iedereen het stripboek ‘Bert Koersem en het lachende Leiderschap’ t.w.v. €21,50 mee incl. een code naar 28 onderwerpen rondom leiderschapstheorie.

Een ontspannen, onvergetelijke en daarom effectieve sessie!

 

Investering en bestellen

Bekijk de Improvisatietheater workshop ‘Lachend Leiderschap’ en laat je inspireren!

Een offerte aanvragen kan ook via het onderstaande bestelformulier. Eerst nog een vraag? Neem gerust contact met ons op!

€ 2.500,- (groep van 40 personen. 50,- p.p.) excl. btw

Aanmelden Verbeelding door improvisatietheater

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Kortingscode

Je bericht