Positiviteit beweegt!

Klantcases

 

Aan de slag met de Gepro strategie

Tijdens een aantal Gepro strategie sessies hebben we in een aantal dagdelen op een gestructureerde wijze en met veel energie gewerkt aan hun identiteit en aan hun strategische projecten. Een en ander hebben we gedaan aan de hand van het gedachtengoed van House of Coherence. In deze klantcase een korte uiteenzetting van de aanpak.

Coherence tour-d’horizon

Tijdens een aantal ploegmeetings van Beter Koersen houden we in een Broedsessie van 2 uur een tour-d’horizon van het aangemelde bedrijf. Bij de aanpak is het Coherence gedachtengoed leidend. De ondernemer krijgt in 2 uur een krachtig advies over de toekomst van zijn/haar bedrijf. Ook interesse in een tour-d’horizon? Meld je aan!

Groeiaanpak – Duurzame Inzetbaarheid (ESF)

De wereld om ons heen verandert en daarmee de vraag van de klant: “Wij willen mee blijven doen met de ‘nieuwe economie’. Maar hoe pakken we dat aan?” We ontwikkelden de afgelopen tijd een succesvol stappenplan: de GO Groeiaanpak! De aanpak is geschikt voor de ESF regeling voor Duurzame Inzetbaarheid.

SAMENWERKING IN ALLIANTIE

Om samenwerking in alliantie succesvol te laten zijn is bewustzijn over de wijze waarop houding en gedrag invloed hebben op het vertrouwen, vooral in situaties van ongelijk gericht belang, heel belangrijk. In deze klantcase hebben we: 1. Procesafspraken gemaakt om een basis voor vlotte samenwerking te krijgen. 2. Afspraken gemaakt over de rolverdeling bij escalaties, waardoor de vertrouwensrelatie niet meer leidt onder belangentegenstelling.

PROCESGERICHT SAMENWERKEN

Met behulp van de aanpak Operational Behaviour Management (OBM) en (ADRIBA) heeft het team nieuw gedrag omtrent procesgericht samenwerken ontwikkeld. De prestatie (dat wordt uitgedrukt in het aantal locaties per jaar) van het team is verdubbeld.

×
Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

Bert Koersem en het lachend leiderschap

Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

    ×

    Neem contact op