Positiviteit beweegt!

Persoonlijk leiderschap

Veranderingen effectief sturen

Voor veel leidinggevenden staat de wereld behoorlijk op zijn kop nu nieuwe manieren van organiseren (o.a. zelfsturing) en sociale innovaties andere verwachtingen scheppen. En daar wil (of moet) jij als manager of ondernemer ook iets mee. Persoonlijk leiderschap helpt je effectief sturing te geven aan veranderingen. Bij jezelf, in je organisatie of binnen je team. Waarbij de kunst is om je medewerkers mee te krijgen om zo je doelen te realiseren.

Wat is persoonlijk leiderschap?

Beter presteren begint met zelfkennis. Hoe geef jij koers aan jouw bedrijf of team? jij? Kies je van nature de koppositie? Stimuleer je anderen? Werk je samen om doelen te bereiken? Veel ondernemers en managers hebben het gevoel nauwelijks stil te kunnen staan bij zichzelf.

Onze tools en workshops rondom Leiderschap op deze pagina geven je concrete handvaten om je focus terug te halen en vol vertrouwen en op een natuurlijke wijze in je leiderschapsschoenen te staan! Geen idee welke geschikt is voor jou? Benader dan onze specialisten Marcel, Carlijn of Alice. Zij denken graag met je mee!

De specialisten in Persoonlijk leiderschap

Hessiëlle Kerkhoff

Hessiëlle Kerkhoff. Adviseur. “Aandacht is één van de meest waardevolle geschenken. Ik gun iedereen die zich wil (door) ontwikkelen of de balans op wil maken als leider mijn aandacht. Ik draag, met plezier, elke dag bij aan het laten stromen van talent van anderen."

Mail Hessiëlle
Carlijn Holtrop

Carlijn Holtrop. Adviseur. "Ieder mens is goed zoals hij of zij is èn heeft de mogelijkheid zich te ontwikkelen. We zitten allemaal boordevol onbenutte mogelijkheden. Ik help mensen en teams om hun potentieel wakker te maken.”

Mail Carlijn
Marcel Pennings

Marcel Pennings. Adviseur. "Ik ga ervan uit dat er al wordt samengewerkt, bekijk wat daarin goed gaat en bouwt dat verder uit. Je kan leren van wat er niet goed gaat maar je kan veel meer leren van wat al goed gaat!"

Mail Marcel
Stel een vraag

Aan de slag met Persoonlijk Leiderschap

Download hier het inkijkexemplaar van het Boek 'Signatuur in de zorg' - Hesiëlle Kerkhoff!
Over het boek 'Signatuur in de zorg': "Als verantwoordelijke signeer je van alles: brieven, offertes, contracten en andere documenten. De signatuur waar het in dit boek over gaat, betreft echter niet de letterlijke handtekening die je zet, maar de wijze waarop jij persoonlijk invulling geeft aan jouw rol. Zij is de uiting van wie jij bent: jouw visie, jouw denken en jouw handelen. Jij bent uniek. En je signatuur is dat ook."

Tools & Kennis

Alle tools & kennis 6

Workshops

Alle workshops 12

Klantcases

×

  Hartelijk dank voor uw interesse

  Als je het onderstaande formulier invult krijg je daarna een mail met een downloadlink.  ×
  Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

  Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

  Bert Koersem en het lachend leiderschap

  Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

   ×

   Neem contact op