Specials

Ook Beter Koersen?

Daag jezelf mentaal én fysiek extra uit en verleg grenzen tijdens deze drie unieke specials: de MTB Leiderschapsreizen, het Lachend Leiderschapstheater of de MKB Business Versneller.

1. MTB Leiderschapsreis

De MTB leiderschapsreis is een unieke ervaring. Een stevige fysieke en mentale studie- en werkweek voor ondernemers en managers die willen excelleren. Leer jezelf beter kennen en laat je optimaal inspireren. Onder leiding van professionals van Trentino Sport wordt er gefietst in en rond het geweldige La Roche-en-Ardenne (België) en Trentino (Italië).

Dagelijks leggen Patrick Steggerda en Marcel Pennings van Beter Koersen opmerkelijke verbindingen tussen de MTB en ondernemen. >>>Lees meer over de MTB Leiderschapsreis

 

2. Lachend Leiderschapstheater

Met de workshop lachend leiderschapstheater staan jullie met het team op een verrassende en energieke wijze stil bij de vaardigheden en wisselwerking van ‘leiders’ binnen het team. We verbeelden met een professioneel improvisatie theatergezelschap de anekdotes uit het stripboek ‘Bert Koersem en het Lachende Leiderschap’ en vermengen dat met de brokjes theorie. >>>Lees meer over het lachend leiderschapstheater

 

3. MKB Business Versneller

Wil je met je onderneming groeien? Doe dan mee met de MKB Business Versneller. In acht energieke en inspirerende bijeenkomsten in een netwerk van mede-ondernemers je bedrijf ‘scannen’ en ‘updaten’. Dat is de MKB Business Versneller. Vanuit het principe: van je mede-ondernemers leer je het snelst. In de sessies worden moderne managementinzichten overzichtelijk gedeeld zodat het een inspiratiebron is voor jouw bedrijfspraktijk.
>>>Lees meer over de MKB Business Versneller

 

Vragen over deze specials? Neem contact met ons op!