Egbert Reerink

Betekenisvolle vernieuwing

Egbert werkt graag met organisaties die betekenisvolle vernieuwing willen realiseren. Vernieuwing die bijdraagt aan zowel de financiële ambities als de diepere doelen voor een betere wereld. Waarmee jouw organisatie zich verbindt met jullie stakeholders.

Als bedrijfseconoom met financiële en commerciële achtergrond, is Egbert sterk gericht op de ambitie van de organisatie. Hij weet snel het vertrouwen te winnen en ontdekt graag samen met medewerkers en klanten waar de passie en kracht in de organisatie elkaar vinden. En wat de wérkelijke behoeften van de klanten zijn. Dit leidt tot een gepassioneerde missie en visie die iedereen met hart en hoofd omarmt.

Maar dan begint het echte werk!
Hoe bereiken we dat de missie en visie voor ons gaan werken? Egbert helpt het management een stip op de horizon te zetten: Wat is ons speelveld, wat is ons spel, welke spelregels hanteren wij, wat is ons doel en wat betekent dit voor de strategie van onze business? Hij combineert in zijn aanpak cijfermatige analyses, positieve aansturing met menselijk inzicht en warm inlevingsvermogen. Een gouden combinatie om organisaties in beweging te krijgen en houden.

Egbert: “Ik ben vaak betrokken bij de visie- en strategieontwikkeling. Bij vragen inzake besturing van organisaties en aansturing van haar medewerkers. Maar ook bij bedrijfswaardering en –overdracht. Daarnaast ga ik elk kwartaal met een groep ondernemers/managers in het bos houthakken en in gesprek over ‘leiderschap in enkele rake klappen’.”

 

Egbert is gespecialiseerd in de thema’s:


Egbert is, samen met andere ploegleden, o.a. in te schakelen voor: