Hessiëlle Kerkhoff

Laten stromen

In de eerste plaats gaat het Hessiëlle erom dat ieder individu, ieder team en daarmee een gehele organisatie optimaal stroomt. In beweging zijn, obstakels herkennen, erkennen en opruimen. Enthousiasme en nieuwsgierig zijn kenmerken haar. Ze is betrokken bij de andere mens in de organisaties waar zij voor werkt. Haar observatievermogen en sterk ontwikkelde intuïtie maakt dat zowel de boven- als onderstroom zichtbaar worden gemaakt. Scherp en to de point spiegelt zij deze waarneming. Daarmee versnelt zij bewustwordingsprocessen om het werken in en aan de zaak te optimaliseren.

Persoonlijk Leiderschap

Hessiëlle heeft een achtergrond in onderwijs, kinderopvang en de zorg. Als adviseur, moderator, trainer en coach richt ze zich altijd op het te ontwikkelen potentieel. Zij is expert op het gebied van (Persoonlijk) leiderschap. In haar boek ‘Signatuur, leiderschap met positieve impact’ zet ze dit uiteen.

Aanpak

Coherentie in de aanpak van team, organisatie en strategische uitdagingen kenmerken de werkwijze van Hessiëlle. Ze stimuleert en zet de ander aan tot nadenken en handelen en draagt zorg voor het in beeld houden van het grote geheel. Door de wijze waarop zij haar aandacht en betrokkenheid gebruik, creëert ze een setting waarin mensen mee willen.

Hessiëlle: “Aandacht is één van de meest waardevolle geschenken. Ik gun iedereen die zich wil (door) ontwikkelen of de balans op wil maken als leider mijn aandacht. In mijn jarenlange ervaring als leidinggevende ontwikkelde ik mijn visie op de inzet van signatuur. Door te werken vanuit jouw signatuur kun je een ongekende positieve impact hebben. Ik draag, met plezier, elke dag bij aan het laten stromen van talent van anderen.”

Vertrekpunt: ‘Wetenschap ontstaat door denken en verklaren, wijsheid door voelen en ervaren’

Hessiëlle is gespecialiseerd in de thema’s:

  • Persoonlijk leiderschap
    Mijn boek: Hessiëlle Kerkhoff – ‘Signatuur als onvervreemdbare kracht van een leider’ is voor mij het vertrekpunt. Vanuit eigenheid impact creëeren is het resultaat wanneer je met mij samenwerkt.
  • Bedrijfsscan
    Zowel het geheel als de delen vragen voortdurend om aandacht. Integraal kijken geeft de mogelijkheid om zowel het kleine als het grote geheel op juiste waarde te schatten.
  • Het Persoonlijk Leiderschapsboek van Hessiëlle: ‘Signatuur in de Zorg’ is ook via deze site te bestellen!Signatuur-in-de-zorg-Hessiëlle-Kerkhoff