Joep Firet

Inspirator

Joep draagt op een coöperatieve wijze bij aan de ontwikkeling van organisaties en de mensen die daar werken. Vanuit zakelijke context, redenerend vanuit kansen en altijd sámen.
Organisaties en teams worden door hem in het hele spectrum van organisatieontwikkeling begeleidt. Van visie- en strategieontwikkeling, het ontwerpen van processen en organisatie tot en met leiderschap en gedrag.

Hij is een conceptueel en creatief denker en weet anderen hierin zodanig mee te voeren dat de uitkomsten als vanzelf worden opgepakt. In zijn mimiek en taal laat Joep zien wat hij denkt en voelt. Dit geeft transparantie in de samenwerking en samen met zijn gedrevenheid heeft dit een enthousiasmerende werking. Daarom wordt hij vaak gevraagd om voor de groep te staan als begeleider of om een presentatie te geven over een actueel managementthema.

Joep: “Bij het eerste contact ben ik altijd onder de indruk van het vak van mijn gesprekspartner, waar ik vervolgens veel waardering voor blijf voelen. Zijn of haar belevingswereld staat tijdens de gesprekken centraal en op de één of andere manier gaat het dan stromen: als een rivier zoekt ons gesprek zijn weg waarbij de inspiratie komt. Die van mij… en die van de ander.

We raken bij elkaar iets van binnen. Ik als betrekkelijke buitenstaander, de ander als specialist vanuit zijn of haar wereld. Als ik het in zo’n gesprek voor elkaar krijg dat andermans ogen gaan glimmen, dan weet ik dat er echt beweging gaat komen! Dan gaan wij samen koersen. Op weg naar vernieuwing.”

Joep is gespecialiseerd in de thema’s:

Hij is, samen met andere ploegleden in te schakelen voor:

Contact met Joep? Mail: joep.firet@beterkoersen.nl of bel: 06-22900766