Positiviteit beweegt!

Totaalconcept

totaal-concept_px

Integrale aanpak helpt bedrijven gezond te ‘groeien’

Bedrijven groeien alleen succesvol als er aandacht is voor zowel de zakelijke als de sociale kant. Dankzij stralende medewerkers worden klanten ambassadeurs en dankzij een gezond businessmodel heeft het bedrijf bestaansrecht. De ondernemer (manager) heeft een sleutelrol om de doorlopende ontwikkeling op beide vlakken aan de gang te houden. Dat vraagt een bewuste, inspirerende houding die richting- en ruimte geeft voor medewerkers en klanten.

Daarom gaan wij de benadering van groei-vragen altijd uit van een integrale aanpak waarin evenwichtig aandacht is voor:

1. De business
2. Het (persoonlijk) leiderschap van de manager/ondernemer
3. De realisatiekracht die het team weet neer te zetten

Bekijk hieronder ons aanbod per ontwikkelpunt OF

Neem contact met ons op om te sparren!

BusinessBusiness

Wil je als organisatie groeien of innoveren? Geef dan je business én je sociale systeem evenveel aandacht en ga voor een integrale aanpak. Want al is je plan nog zo goed, het is het gedrag dat het doet. Stap niet in de valkuil van het blind plannen maken. Grijp je gouden kans: doe alles in balans.

 

TEAMTeam

Klanten willen een persoonlijke benadering. Tegelijkertijd ligt de focus op efficiency. Dat vergt veel van teams die wendbaar en goed op elkaar ingespeeld moeten zijn. Samen vormen ze één geheel. En dat stralen ze ook uit. Al is het alleen al omdat positieve klantbejegening meer omzet genereert.

Manager/OndernemerManager / Ondernemer

Teams en organisaties groeien zover als het blikveld van hun manager/ondernemer. Doe je wat je altijd deed? Dan belemmer je medewerkers en jezelf om stappen te zetten. Zet dus je oogkleppen af, kijk waar je waarom mee bezig bent. Dan krijg je niet wat je kreeg, maar wat je verdient.

×
Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

Bert Koersem en het lachend leiderschap

Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

    ×

    Neem contact op