Positiviteit beweegt!

Vitaliteitsmanagement

Geen vitale balans

Meer dan 70% van alle Nederlandse werknemers functioneert maar ‘zozo’ op het werk. Aan de gezonde maaltijden in het bedrijfsrestaurant of in de kantine ligt het niet. Wel aan het ontbreken van de vitale balans. Omdat er teveel nadruk op interne processen ligt, of juist op wensen uit de markt. Omdat harde cijfers het beleid bepalen, of ‘zachte processen’ aanwezige structuren ondermijnen. De bezieling is weg. Uit de organisatie, uit de medewerkers. Weg vitaliteit.

Wat is vitaliteitsmanagement?

Vitaliteitsmanagement legt dwarsverbanden tussen verschillende beleidsterreinen in een organisatie (arbo, verzuim, HR, gezondheid) om de vitale balans terug te brengen. Het vitaliseren van een organisatie vergt nieuwe organisatievormen die inspelen op kennis, initiatief, verantwoordelijkheid en daarmee het gedrag van je mensen.

De specialisten in Vitaliteitsmanagement

Carlijn Holtrop

Carlijn Holtrop. Adviseur. "Ieder mens is goed zoals hij of zij is èn heeft de mogelijkheid zich te ontwikkelen. We zitten allemaal boordevol onbenutte mogelijkheden. Ik help mensen en teams om hun potentieel wakker te maken.”

Mail Carlijn
Daniëlla Corijn

Daniëlla’s missie is zoveel mogelijk mensen en organisaties te laten schitteren! Mensen en organisaties in beweging brengen zodat de gewenste resultaten bereikt worden. Daniëlla brengt de harde en zachte kant van een organisatie beter met elkaar in verbinding.

Mail Daniëlla
Stel een vraag

Vitaliteitsmanagement

Benieuwd naar wat Vitaliteitsmanagement betekent voor jouw organisatie? Vitaliteitsmanagement legt dwarsverbanden tussen verschillende beleidsterreinen in een organisatie (arbo, verzuim, HR, gezondheid) om de vitale balans terug te brengen.  Meld je aan voor een van onze workshops hiernaast! Kom je er niet uit? Neem dan direct contact op met onze Vitaliteitsspecialisten Daniëlla of Carlijn. Zij denken graag met je mee!

×
Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

Bert Koersem en het lachend leiderschap

Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

×

Neem contact op