Positiviteit beweegt!

Werkgeluk werkt!

Meer plezier, beter presteren

Organisaties waar medewerkers met plezier werken, presteren beter. Positieve organisaties creëren meer welzijn voor medewerkers, meer waarde voor klanten en meer winst voor de aandeelhouders. Meer werkgeluk zorgt voor blijere mensen, minder verzuim en daardoor een betere samenwerking en meer creativiteit in je team.

Praten over werkgeluk werkt!

Maar waar bestaat dat werkgeluk nu uit? Hoe kun je daar als collega’s met elkaar zélf aan bijdragen? Door erover te praten, bijvoorbeeld via gebruik van de PraatKaart. Praten over werkgeluk (liefst in kleine groepjes) is praten over misschien wel het hoogste gemeenschappelijke teamdoel dat bestaat. Het geeft een impuls aan de onderlinge samenwerking en is daarmee een enorme bron van saamhorigheid en gedragsbewustzijn.

Happiness at work

Werkgeluk is bij uitstek een onderwerp dat je bespreekt in kleine groepjes. Met behulp van onze PraatKaart ‘Happiness At Work’ begeleiden wij het gesprek hierover. Door de inzet van de PraatKaart kunnen in grote gezelschappen meerdere groepjes parallel aan de slag.

Diagnose: te weinig werkplezier

Met de PraatKaart worden de inzichten van Shawn Anchor en Nik Marks over werkgeluk gedeeld (zie ook de preview in het filmpje hieronder). En wordt een eerste diagnose gesteld over de beleving van werkgeluk binnen de eigen organisatie. We eindigen met de stappen die ieder van de deelnemers in de eigen invloedssfeer kan zetten om bij te dragen aan werkgeluk.

De werkgeluk specialist

Carlijn Holtrop

Carlijn Holtrop. Adviseur. "Ieder mens is goed zoals hij of zij is èn heeft de mogelijkheid zich te ontwikkelen. We zitten allemaal boordevol onbenutte mogelijkheden. Ik help mensen en teams om hun potentieel wakker te maken.”

Mail Carlijn
Guy van Wunnik

Guy van Wunnik. Adviseur. "Ik geloof dat effectiviteit en werkgeluk hand in hand gaan én dat je als bedrijf nadenkt over de toekomst. Waarom ben je over 5 jaar nog een waardevol bedrijf? Ik help je op weg om thema’s als duurzaamheid, circulariteit en Sustainable Development Goals in een concrete aanpak om te zetten!"

Mail Guy
Daniëlla Corijn Beter Koersen

Daniëlla’s missie is zoveel mogelijk mensen en organisaties te laten schitteren! Mensen en organisaties in beweging brengen zodat de gewenste resultaten bereikt worden. Daniëlla brengt de harde en zachte kant van een organisatie beter met elkaar in verbinding.

Mail Daniëlla
Stel een vraag

Succes volgt op geluk en niet andersom

Een inspirerend filmpje van Shawn Anchor over werkgeluk. Duur: 2 minuten…kijken alleen al levert meteen een stukje werkplezier op!

Workshops

Alle workshops 7

Klantcases

×

Hartelijk dank voor uw interesse

Als je het onderstaande formulier invult krijg je daarna een mail met een downloadlink.


Gerelateerde blogs

×
Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

Bert Koersem en het lachend leiderschap

Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

×

Neem contact op