Beter Blijven

In de praktijk

Ondernemers en managers zijn elkaars beste adviseur. In onze Beter Blijven sessies worden praktijkvragen en dilemma’s met elkaar gedeeld. In een gezelschap dat inspireert en uitdaagt, raken jullie maximaal geïnspireerd in wat werkt en wat niet. Het zet de ondernemersblik weer even op het scherpst van de snede. Daar ligt ieders persoonlijke winst én bijdrage.
Bekijk onze Beter Blijven workshops en interventies:

WORKSHOP | Innovatief Koersen

Forth innvation methode

Innoveren is te leren, maar werkelijk innoveren vraagt meer dan een brainstorm op vrijdagmiddag. Met de VOORT innovatiemethode gaan we met een team uit jouw organisatie in 15 weken tijd intern ‘op expeditie’ en bereiken jullie samen een nieuwe wereld!

Workshop | Management Carrousel

Management intervisie Carrousel

Hoe blijf je scherp, wat is er met je managementteam/bedrijf aan de hand? Welke uitdagingen zie je en wat kun je leren van collega’s? Die vragen willen we graag met je verkennen in de Beter Koersen Management Carrousel. Meld je aan voor de komende Carrousel, start voorjaar 2019!!

€ 1.950, - ex btw. (voor 7 bijeenkomsten) excl. btw
Locatie: Iedere deelnemer is 1x gastvrouw/heer

Workshop | Werkgeluk

Happiness at work workshop

Organisaties waar medewerkers met plezier werken, presteren beter. Positieve organisaties creëren meer welzijn voor de medewerkers, meer waarde voor klanten en meer winst voor de aandeelhouders. Hoe meer Werkgeluk, Happiness at work, hoe minder verzuim, betere samenwerking en meer creativiteit. Werkgeluk is bij uitstek een onderwerp dat je bespreekt in kleine groepjes. Met behulp van onze PraatKaart ‘Happiness At Work’ begeleiden wij het gesprek hierover. Door de inzet van de PraatKaart kunnen in grote gezelschappen meerdere groepjes parallel aan de slag!

€ 950,- excl. btw

Workshop | Business Versneller

Business Versneller Beter Koersen

Wil je met je onderneming groeien? Doe dan mee met de MKB Business Versneller. In acht energieke en inspirerende bijeenkomsten in een netwerk van mede-ondernemers je bedrijf ‘scannen’ en ‘updaten’. Dat is de MKB Business Versneller. Vanuit het principe: van je mede-ondernemers leer je het snelst.

€ 1.250,- (8 bijeenkomsten) excl. btw

Workshop | Ontwikkel leiderschap op de MTB

MTB leiderschapsexpeditie voor ondernemen

Kies de mentale en fysieke uitdaging Tijdens onze MTB leiderschapsactiviteiten wisselen we in een prachtige omgeving inhoudelijke sessies af met sportieve inspanning op de mountainbike. Je zult opmerkelijke verbindingen ontdekken tussen het fietsen, ondernemen en leidinggeven. MTB activiteiten 1 dagdeel: Business Biking in Nederland (€ 150 excl. BTW*) (datum in overleg) 5 dagen: Andalusië, Spanje…