Workshop | Werkgeluk

Happiness at work workshop

Organisaties waar medewerkers met plezier werken, presteren beter. Positieve organisaties cre√ęren meer welzijn voor de medewerkers, meer waarde voor klanten en meer winst voor de aandeelhouders. Hoe meer Werkgeluk>Happiness at work< hoe minder verzuim, betere samenwerking en meer creativiteit.

In gesprek over Werkgeluk

Maar waar bestaat dat werkgeluk nu uit? Hoe kunnen wij als collega’s daar zelf aan bijdragen? Het gesprek hierover geeft een impuls in de samenwerking. Er is geen hoger, gemeenschappelijk doel te benoemen dan werkgeluk. Het is dan ook een enorme bron van saamhorigheid en gedragsbewustzijn.
 
 
 
 

Happiness at work Praatplaat

 

Werkgeluk is bij uitstek een onderwerp dat je bespreekt in kleine groepjes. Met behulp van onze PraatKaart ‘Happiness At Work’ begeleiden wij het gesprek hierover. Door de inzet van de PraatKaart kunnen in grote gezelschappen meerdere groepjes parallel aan de slag.

Diagnose: te weinig werkplezier

Met de PraatKaart worden de inzichten van Shawn Anchor en Nik Marks over werkgeluk gedeeld (zie ook de preview in het filmpje hieronder). En wordt een eerste diagnose gesteld over de beleving van werkgeluk binnen de eigen organisatie. We eindigen met de stappen die ieder van de deelnemers in de eigen invloedssfeer kan zetten om bij te dragen aan werkgeluk.

Succes volgt op geluk en niet andersom

Een inspirerend filmpje van Shawn Anchor over werkgeluk. Duur: 2 minuten…kijken alleen al levert meteen een stukje werkplezier op ūüėČ

 

Voor wie?

Staan jullie als team open voor acties naar een¬†betere samenwerking door meer werkplezier? Dan biedt de workshop Happiness at work veel handvatten. De workshop is geschikt voor teams en leidinggevenden die het thema ‘Werkgeluk’ in willen zetten als bron voor inspiratie en samenwerking. Verder biedt de interventie ook een opmaat naar het uitvoeren van de Happiness at Work Survey, waarin de geluksbeleving van het team objectief en meetbaar wordt gemaakt. Beter Koersen ontwikkelde de¬†Happiness at Work Survey NL.

Aanmelding en investering

De workshop De √©√©nmalige investering voor deze workshop bedraagt ‚ā¨950,- excl. BTW per 1 of 2 dagdelen, inclusief PraatKaart(en).¬†Aanmelden kan eenvoudig via het onderstaande formulier. Liever eerst bellen of mailen?¬†Neem contact met ons op!

Losse Praatplaat en Happiness at Work Survey

Naast de workshop zijn andere opties om met jullie werkplezier aan de slag te gaan:

 • Een losse praatplaat Happiness at Work zonder workshop van de adviseurs van Beter Koersen. Jullie zetten dan zelf de Praatplaat in jullie organisatie in. De losse praatplaat incl. PraatKaarten kost ‚ā¨41,50. >>>Bestel de Praatplaat
 • Happiness at work Survey.¬†De Happiness at Work Survey nemen jullie per medewerker af en geeft jullie de mogelijkheid om ieder kwartaal een nieuwe meting te doen waardoor de trend te zien is. De Survey is opgesteld in de Nederlandse taal.
  -Nul-meeting: ‚ā¨29,50.
  -Nul en 1-meting samen: ‚ā¨45,-.
  -Eenmalig inregelen, instructie en advies over de werking: ‚ā¨450,- >>>Meer info over de Happiness at Work Survey
 • Doe meteen een gratis persoonlijke happiness at work meting!
  De Happiness at Work Survey nemen jullie per medewerker af en geeft jullie de mogelijkheid om ieder kwartaal een nieuwe meting te doen waardoor de trend te zien is. De Survey is opgesteld in de Nederlandse taal. Nieuwsgierig? Doe hier meteen een gratis persoonlijke happiness at work meting!
 • Werkgeluk echt aangaan? Meld je hieronder aan voor de workshop Werkgeluk>Happiness at work!
 • Eerst nog een vraag? Neem gerust contact met ons op!
€ 950,- excl. btw

Offerte Workshop | Werkgeluk

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

e-mailadres *

Je bericht