Workshop | Management Carrousel

Management intervisie Carrousel

Hoe blijf je scherp met je bedrijf of organisatie? Loopt het nog lekker met je team en collega’s? Welke uitdagingen zie je en wat kun je leren van collega managers en ondernemers? Die vragen willen we graag met je verkennen in de Beter Koersen Management Carrousel.

Inspirerende business-intervisie

Je leert het snelst van je mede managers. In de management carrousel werk je in een carrousel met andere leidinggevenden aan je managementvraagstukken. Je collega leidinggevenden bieden de tegendruk die zorgt voor een inspirerende business-intervisie.

Businessmodellen onder druk

De wereld is in beweging en klantgedrag verandert. Business-modellen staan onder druk. Klassieke managementstructuren worden aangepast en verantwoordelijkheden en bevoegdheden komen ‘lager’ te liggen in zelfsturende teams en organisaties. Teammanagers worden teamcoaches, maar hoe dan?

Failing forward

Organisaties die zich snel aanpassen aan deze ontwikkelingen en die durven te experimenteren (Amerikanen noemen dit ‘Failing forward’) leren het snelst en groeien door. Door regelmatige ontmoetingen prikkelen de managers elkaar om vraagstukken concreet in gang te zetten en van elkaar over te nemen.

Reacties van ondernemers na het volgen van een Management Carrousel:

Voor wie?

Ben jij een leergierige leidinggevende of teammanager en bereid jezelf kwetsbaar op te stellen en kennis en ervaring te delen? Dan is de Management Carrousel echt iets voor jou!

Onze aanpak en programma

  1. Warming up: kennis organisatiekunde en gedragssturing aanscherpen (grote groep)
  2. Beter Koersen Management Carrousel: 5 managers ontmoeten elkaar 5 x 1 dagdeel waarbij iedere deelnemers 1x gastvrouw/heer is en haar/zijn strategische vraag inbrengt (groep van 5 personen)
  3. Cooling down: verdiepen, klankborden en sparren (grote groep)

Wat levert het je op?

Na afloop van een Beter Koersen Management Carrousel heb je:

  • Jouw kennis rondom organisatiekunde en gedragssturing een krachtige impuls gegeven
  • Een actuele vraag of dilemma uit je eigen organisatie/team kunnen bespreken met collega managers
  • Daar concrete tips, ideeën en inspiratie uit gekregen hoe deze aan te pakken
  • Gewerkt aan je netwerk én interessante collega’s ontmoet in een positieve stimulerende omgeving

 

Verder teruggehoord uit de praktijk

Philip Messak Directeur Scholengemeenschap Vincent van Gogh“Hoe verfrissend het kan zijn om zo over strategische vragen te praten, heel effectief; dit moet ik intern ook vaker doen!”
Ralph de Hart Directeur verzekeringen Cumela “Hele open gesprekken, daardoor kom je vele lagen dieper en wordt duidelijk hoe je er zelf in staat. Heel mooi.”
Johan van den Berge Manager ProRail “Voor mij leverden de intervisie sessies een rijke oogst met een grote diversiteit aan inzichten op die me verder gaan helpen in mijn ontwikkeling.”
Investering en aanmelden

De investering van deze Management Carrousel is 1.950,- (ex. btw) voor 7 bijeenkomsten van 1 dagdeel (5 x carrousel, 1x warming up, 1 x cooling down). Tussen iedere bijeenkomsten zit ca. 3 weken en is inclusief:

  • Managementstrip leidinggeven ‘Bert Koersem’
  • Certificaat
  • Lichte maaltijd (iedere gastvrouw/heer verzorgt 1 x een lichte maaltijd voor 5 personen)

Direct aanmelden voor de nieuwe Carrousel, start voorjaar 2019, kan via het aanmeldformulier hieronder of bel of mail ons

€ 1.950, - ex btw. (voor 7 bijeenkomsten) excl. btw
Locatie: Iedere deelnemer is 1x gastvrouw/heer

Offerte Workshop | Management Carrousel

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

e-mailadres *

Je bericht