Workshop | Powerful Teamwork

Powerful Teamwork

Sta jij op je werk al volledig in je kracht? Maken jullie in het team al optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten? In veel bedrijven zijn we intensief bezig met het verbeteren en vernieuwen van (werk)processen, producten en diensten.

Soms vergeten we dan, dat het team zelf de motor is. Uit onderzoek blijkt dat in teams veel potentieel onbenut blijft. Wij zien dat als verspilling! Door met elkaar te bouwen aan een (h)echt en bevlogen team, kun je een wezenlijk verschil maken.

Wat leer je in deze training?

In deze interactieve training ga je terug naar de kern. Je maakt anders dan anders kennis met jezelf en je collega’s. Je leert door diverse brillen kijken en ontdekt elkaars voorkeuren en kwaliteiten. Met de nodige zelfspot en humor ga je ervaren hoe het is om te handelen vanuit verschillende stijlen. Spelenderwijs leer je hierdoor je eigen kracht kennen en die van je teamgenoten.

Na deze training heb je meer (zelf)inzicht in persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Het team heeft nu concrete handvatten om de samenwerking verder te optimaliseren.

Voor wie is deze training bedoeld?

Het doel van de training is het versterken van de onderlinge samenwerking en het verdiepen van de verbindingen. De training is geschikt voor vrijwel alle soorten teams. Denk hierbij aan traditionele of zelfsturende teams, projectteams, high performance teams, agile teams en managementteams.

Welke werkvormen worden ingezet?

Kleurentest: Wat drijft jou? Waar ligt jouw focus? Door een kleurentest krijg je inzicht in je eigen voorkeuren, stijl, krachten en valkuilen. We brengen de voorkeuren van het team in beeld waardoor je elkaar beter begrijpt en de samenwerking kunt versterken.

Gaming en (rollen)spel: op een luchtige manier gaat het team ervaren hoe de diverse kleuren zich tot elkaar verhouden. Door te spelen met verschillende kleurenrollen krijg je meer begrip voor elkaars standpunten en meningen. Je leert dat 1+1 echt 3 kan zijn, als je van elkaars kracht gebruik maakt.

Creatieregie: in dit blok verankeren we het geleerde met de praktijk. Je onderzoekt eerst hoe jouw eigen droomteam eruit ziet. Welke rol jij hebt; hoe de samenwerking eruit ziet; welke resultaten je nastreeft. Vanuit ieders individuele droom creëert het team vervolgens de eerste contouren voor een gezamenlijke teamvisie.

Wat levert de training op?

1. Inzicht in je eigen voorkeuren, drijfveren, valkuilen en kwaliteiten
2. Inzicht in de voorkeuren, drijfveren, valkuilen en kwaliteiten van je teamgenoten
3. Inzicht in hoe je de ander het beste vanuit verbinding kunt benaderen
4. Concrete handvatten om de samenwerking in het team verder te optimaliseren

Investering en aanmelding

De training is ontwikkeld voor 8-16 deelnemers en wordt door twee gecertificeerde trainers begeleid. Deze training wordt in onderlinge afstemming ingepland en duurt 4 uur. De investering bedraagt € 995,- excl. BTW.

Workshopleider Alice Onderstal

Alice Onderstal
Alice Onderstal is een van de twee trainers en ontwikkelaar van de training. Alice heeft een passie voor het vak veranderkunde. Als adviseur en gecertificeerd trainer helpt ze professionals, teams en organisaties om (gewenste) veranderingen waar te maken. De rode draad in de rol die ze vervult, is dat ze anderen helpt om hun eigen potentieel te ontdekken en in te zetten. Alice biedt haar hulp vanuit diverse rollen in uiteenlopende vormen aan. Ze is veranderkundige, procesadviseur en gecertificeerd trainer. Vanuit die rol ontwerpt en begeleidt ze verander- en leertrajecten; workshops en belevenisweekenden.>>Lees meer over Alice

Neemt u bij meer of minder deelnemers gerust contact op. Wij geven vergelijkbare trainingen, die geschikt zijn voor kleinere en grotere groepen.

€ 995 excl. btw

Offerte Workshop | Powerful Teamwork

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

e-mailadres *

Je bericht