Workshop | Creatief denken, innovatief handelen

Creatief denken, innovatief handelen

Wil je zaken eens met een frisse blik bekijken? Sta je voor uitdagingen waarvoor geen standaard oplossing bestaat? Of waarvoor een vernieuwde aanpak wenselijk is? Wil je anderen inspireren tot creatief denken?

Meer dan ooit realiseren we ons dat oude oplossingen niet meer voldoen. Het moet anders: vernieuwend, effectiever, geïnspireerd.

Ruimte voor nieuwe mogelijkheden

In deze training maak je kennis met inzichten en technieken om oude denkpatronen los te laten en nieuwe mogelijkheden te scheppen. We doorlopen het creatieve proces aan de hand van een of enkele praktijkvraagstukken van de deelnemers en maken creativiteit praktisch toepasbaar.
 
 
 

In deze training leer je:

• Inspiratie aanboren; de creatieve ‘AAN’ knop gebruiken
• Wat creativiteit belemmert en hoe deze belemmeringen aan te pakken
• Het 4 fase model voor creatief probleem oplossen hanteren
• Kansen en problemen herdefiniëren en analyseren
• Verschillende methodes om nieuwe ideeën te genereren
• Werkvormen toepassen om anderen tot creativiteit te stimuleren
• Verbeeldingskracht inzetten

Opzet

Vooraf aan de training wordt geïnventariseerd welke thema’s voor de deelnemers het meest relevant zijn, en welke praktijkvraagstukken er leven. In de training doorlopen we het creatieve proces aan de hand van enkele praktijkcases. Wat je leert pas je zo dus direct toe. We werken met een groep van maximaal 12 deelnemers.

Investering en aanmelding

De workshop Creatief denken, innovatief handelen duurt 1 dagdeel en kost €950,-. Maatwerk en andere opties in overleg.
De workshopleiders zijn Carlijn Holtrop en Paul Dorredaal. Aanmelden kan via het onderstaande aanmeldformulier.

Carlijn HoltropCarlijn Holtrop heeft 20 jaar ervaring als trainer en coach. Ze studeerde filosofie, psychologie en liberal arts. Ze houdt van diepgang en humor. Carlijn: “Creatief denken is een feest: het zo inspirerend en leuk! Daarom is het voor mij ook genieten om deze training te geven”.
>>>Lees meer over Carlijn

Paul DorredaalPaul Dorredaal richt zich vanuit zijn HR expertise op gedrags- en organisatieverbetering. Hij is enthousiast, deskundig, scherp, breed onderlegd en heeft ruime ervaring. Paul: “Juist door de creatieve ruimte te nemen help je jezelf en je organisatie om te versnellen. En dan doorpakken…! Het geeft een enorme boost naar innovatiemogelijkheden”. >>>Lees meer over Paul

Investering en aanmelden

De workshop kost 950,- voor 1 dagdeel. Aanmelden kan via het onderstaande aanmeldformulier. Of neem contact op met carlijn.holtrop@beterkoersen.nl of bel 06-44 67 27 66.

€ 950,- excl. btw

Offerte Workshop | Creatief denken, innovatief handelen

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

e-mailadres *

Je bericht