Workshop | De kracht van de klant

Workshop kracht van de klant

Klantgericht of klantgezwicht?

Hoe houden wij de focus en energie in ons team? Hoe zorgen we ervoor dat we echt waarde creëren voor onze klanten? Door klanten direct uit te nodigen in teamoverleg komt er direct een andere dynamiek. Alle randzaken (maar vaak tijdrovende) verdwijnen naar de achtergrond. De essentie waar het allemaal om draait is letterlijk het middelpunt: de klant.

Voor wie?

Voor teams die een nieuwe start willen maken is dit een uitgelezen methode om saamhorigheid te ontwikkelen. Het biedt ook een hele goede verbeterimpuls aan bestaande teams waarbij het klantperspectief is weggezakt.
 
 
 

Aanpak

Tijdens deze workshop komen vele dimensies aan de orde:

  • We nodigen enkele klanten van jullie uit om met jullie hele team in gesprek te gaan over teamprestaties
  • In een collegetour achtige setting nodigen we het team uit om ook zelf vragen aan de klant te stellen
  • De vragen bereiden ze in kleine groepjes voor. Daarmee plaatsen we hun in een actieve klantgerichte houding in het hier en nu
  • Beter Koersen begeleidt deze gesprekken op een interactieve, voor de klant comfortabele wijze
  • Belangrijk onderdeel is de bejegening tussen klant en teamleden en hoe de klant dit ervaart
  • Hierdoor wordt de feedback tussen klant en teamleden op gang gebracht (iets waar normaal niet zo vanzelfsprekend is)

Klantbeleving

Een minstens zo belangrijk onderwerp is de klantbeleving bij de interactie van het gedrag. Daarom brengen wij uw teamleden tijdens de klantarena in een actieve rol, waarbij zij zelf een belangrijk deel van de voorbereiding doen. In veel gevallen wordt namelijk een belangrijk deel van de inhoudelijke feedback van de klant (bijvoorbeeld over gedrag of communicatie) al direct tijdens de klantarena zichtbaar.

Aan het einde vragen wij de klant ook om directe feedback op de interactie en wij dagen de groep uit om zelf hierop te reflecteren. Zo wordt er niet alleen geleerd op inhoud maar ook op de interactie.

Investering en aanmelden

De investering bedraagt €950,- excl. BTW per 1 of 2 dagdelen. Aanmelden kan heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. Liever eerst bellen of mailen? Neem contact met ons op.

€ 950 excl. btw

Offerte Workshop | De kracht van de klant

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

e-mailadres *

Je bericht