Workshop Managementgame | Hoeveel succes durf jij aan?

management carrousell

Wat is de relatie tussen succes en geluk? En hoe kan ik deze in mijn team duidelijk maken en ook de eerste stappen zetten om de prestaties te verbeteren? In deze workshop gaan jullie juist daarmee aan de slag!

Werkgeluk versus prestatie

Uit vele wetenschappelijke inzichten is bekend, dat er duidelijke relaties zijn tussen de prestaties van een team en de mate van werkgeluk. Toch blijkt deze relatie in veel management-teams onbekend of weet men niet precies hoe deze inzichten zijn te vertalen naar een pragmatische aanpak. Na afloop van deze inspirerende managementgame is dat wél duidelijk!

Voor wie?

Deze workshop is speciaal bedoeld voor management- en directieteams die eindverantwoordelijkheid dragen voor de prestaties van hun team en/of de organisatie. De game is zeer geschikt om te spelen in of aansluitend op een regulier MT- of DT-overleg.

Aanpak

In deze managementgame gaan jullie aan de slag met de definitie van succes voor het bedrijf en ontdekken jullie de vele waarheden van succes. Nadat de klokken gelijk zijn gezet gaan we verdiepen in de 40 factoren die succes aantoonbaar beïnvloeden en maken we de vertaalslag naar de eigen werksituatie. Na afloop van de game zijn jullie in staat om zelf in de eigen organisatie het spel verder te spelen, waardoor breed bewustzijn wordt gecreëerd op dit bedrijfskundig zeer actuele en relevante onderwerp.

Investering en aanmelding

De éénmalige investering voor deze workshop bedraagt € 975,- en duurt 1-2 dagdelen. Dit is inclusief één extra game en voor iedere deelnemer een exemplaar van de managementstrip ‘Bert Koersem en het lachend leiderschap!’. Tevens wordt voor het team dat meedoet een Succes-Geluk Scan uitgevoerd. Aanmelden kan heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. Liever eerst meer informatie? Neem contact met ons op!

€ 975,- excl. btw

Offerte Workshop Managementgame | Hoeveel succes durf jij aan?

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

e-mailadres *

Je bericht