Workshop | Doorleving kernwaarden met Coherence

klant kernwaarden workshop

Kernwaarden vormen een belangrijke energiebron binnen het bedrijf. Het bindt medewerkers en vormt een basis voor leiderschap en de bedrijfscultuur. Maar bovenal: de kernwaarden zijn van grote invloed op wat de afnemer voelt en ervaart tijdens contactmomenten. Dat vormt vaak het èchte onderscheid in de markt. In de workshop ‘Doorleving kernwaarden met Coherence’ gaan we in op de expliciet maken van de waarden.

Filosofie van Coherence

Deze workshop is speciaal bedoeld voor organisaties, afdelingen en bedrijven die het als kans zien om zich met expliciete kernwaarden verder te onderscheiden in de (arbeids)markt. De workshop is gebaseerd op de filosofie van Coherence, waarmee de vitale balans van organisaties inzichtelijk wordt. Uniek aan het concept is dat het alle belangrijke aspecten van een organisatie in kaart brengt en deze in een onderlinge samenhang plaatst.

Coherence is een concept dat is ontwikkeld door House of Coherence, samenwerkingspartner van Beter Koersen

Aanpak

Collega’s werken altijd samen in organisaties vanuit (persoonlijke) kernwaarden. Al dan niet gedeeld, komen deze in de meeste gevallen overeen. Centraal in deze workshop staat daarom het expliciet maken van zowel de persoonlijke als de bedrijfskernwaarden.

Workshopleiders

Met een leuke, vele malen beproefde werkvorm halen we deze kernwaarden in één dagdeel boven tafel. De werkvorm draagt er in grote mate aan bij dat ieder een beleving heeft bij de uitkomsten. De workshop zal worden begeleid door Joep Firet en Patrick Steggerda.

EXTRA OPTIE: Met een extra dagdeel kan de persoonlijke beleving van iedere deelnemer nog verder worden uitgebouwd.

Joep Firet  Patrick Steggerda

Investering en aanmelding

Uw investering is €950,- excl. btw. Aanmelden of meer informatie kan eenvoudig via het onderstaande formulier. Liever eerst bellen of mailen? Neem contact met ons op!

 

€ 950,00 excl. btw

Offerte Workshop | Doorleving kernwaarden met Coherence

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

e-mailadres *

Je bericht