Workshop | Scherper procesgericht werken

Beter Organiseren

Efficiency- en kwaliteitsverbetering

In iedere organisatie vormen processen de rode draad. Ze bepalen de kwaliteit, efficiency en de meerwaarde voor afnemers. Maar wat nu als deze niet (meer) zo scherp zijn? Hoe kunnen wij dan een verdere slag maken in kostenreductie en kwaliteit?

Voor wie?

Deze workshop ‘Procesgericht werken’ is bedoeld voor organisaties die op zoek zijn naar verdere efficiency- en kwaliteitsverbetering. Die dit willen realiseren door het procesgericht werken van collega’s te versterken. En het belangrijk vinden dat dit niet een papieren (detail)exercitie wordt die in de la verdwijnt.
 
 
 
 

Achtergrond

In deze workshop komen een aantal principes van procesontwerp aan de orde, waaronder die van LEAN-management en Business Proces Redesign (BPR).

Aanpak

Collega’s weten als geen ander in welke stappen hun werk uitgevoerd wordt en welke (deel)producten de output zijn. Het in teamverband vaststellen hiervan levert niet alleen een inhoudelijk resultaat op, maar vooral ook een basis voor verbetering in de samenwerking.

Op interactieve wijze worden hoofd- en bijzaken van elkaar gescheiden en na één dagdeel is er voldoende materiaal om een en ander grafisch vast te leggen in de beschikbare formats.
Met een extra dagdeel kunnen verspillingen en verbeterkansen geadresseerd worden.

Investering en aanmelding

De kosten van de workshop zijn €950,-. Aanmelden kan heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. Liever eerst nog even mailen of bellen? Neem dan contact met ons op.

€ 950 excl. btw

Offerte Workshop | Scherper procesgericht werken

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

e-mailadres *

Je bericht