Workshop | Missie en visie challenge

Bedrijfsscan

Is jullie organisatie ‘in balans’?

Veel organisaties zijn uit balans. Er is vaak of teveel focus op de interne processen of er wordt juist teveel ingespeeld op de wensen uit de markt, waardoor het profiel vaag is. De termen ‘missie’ en ‘visie’ zijn bekende en soms ook beladen woorden. Want wat is nu eigenlijk een missie en een visie en vanuit welk klantperspectief zijn deze geformuleerd? In deze workshop brengen we uw organisatie verder in balans.

Voor wie?

Deze workshop is speciaal bedoeld voor ondernemers, managementteams en bestuurders die de challenge aandurven om de persoonlijke en organisatorische missie en visie te herijken. De missie en visie challenge brengt organisaties dichter bij hun ideaal en weet dit in heldere stappen te verbinden aan de waardecreatie voor klanten.

Coherence

Deze worshop is gebaseerd op de filosofie van Coherence, waarmee de vitale balans van organisaties inzichtelijk wordt. Uniek aan het concept is dat het alle belangrijke aspecten van een organisatie in kaart brengt en deze in een onderlinge samenhang plaatst. Hierdoor kun je de succesfactoren binnen je organisatie blootleggen en de ontwikkelstappen hierin bepalen. Het geeft niet alleen een ordening, maar biedt ook ingangen voor diepgaande veranderprocessen. >>Lees meer over de Coherence aanpak

Gezamenlijk inzicht

Door aan de slag te gaan met deze workshop komen managementteamleden diepgaand met elkaar in gesprek over de actuele en strategische onderwerpen die het succes van de organisatie bepalen. Samen maken we de ontwikkelstappen inzichtelijk en stellen we prioriteiten in de aanpak.

Aanpak

Centraal in deze workshop staat de levenslijn van een organisatie. Na een korte introductie van het werkmodel gaan we aan de hand van een set uitdagende vragen met elkaar de organisatiecontext verkennen. De waardecreatie voor de klant is daarbij het uitgangspunt. De dialoog die ontstaat biedt ruimte voor reflectie op de huidige missie en visie, maar geeft tevens ook nieuwe inzichten. De workshop duurt 1-2 dagdelen (afhankelijk van het aantal personen).

Workshopleiders

De workshop wordt, afhankelijk van de grootte van de groep, gegeven door een of meerdere van de volgende ploegleden:
Egbert Reerink, Guy van Wunnik, Guido Boosten, Joep Firet, Patrick Steggerda. 

Investering en aanmelden

Uw investering is €950,-. Aanmelden kan eenvoudig via het onderstaande formulier. Liever eerst bellen of mailen? Neem contact met ons op!

Coherence is een concept dat is ontwikkeld door onze samenwerkingspartner House of Coherence.

€ 950,00 excl. btw

Aanmelden Workshop | Missie en visie challenge

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

    Voor- en achternaam *

    Telefoonnummer *

    E-mailadres *

    Kortingscode

    Je bericht