Summerclass: Organiseren vanuit samenhang

ORGANISEREN VANUIT SAMENHANG

‘Learn more, meet people, have fun… and stay healthy!’

Dat alles nu anders is door het coronavirus raakt elke ondernemer of manager. Het maakt dat we opnieuw moeten nadenken over onze bedrijfsvoering. De huidige tijd vraagt om bezinning, herbronning, nadenken maar ook open staan, leren van elkaar, nieuwsgierig zijn én… niet te snel het oude willen herstellen. Hoe bereid jij je als ondernemer of manager voor op deze nieuwe werkelijkheid en wat leer je uit de afgelopen (crisis)periode?

Oplossingen uit de natuur

Waar kun je beter reflecteren op ‘organiseren vanuit samenhang’ dan in de natuur? Tijdens een eendaagse Summerclass gaan we Eric de Blok van Natuurvisie uitdagen als hij beweert dat de antwoorden op onze (organisatie)vragen overal om ons heen te vinden zijn!
 
 
 
*Deze Summerclass start in de (na)zomer 2020. Zodra de mogelijkheden het toelaten gaan we deze dag inplannen. Uiteraard houden we de maatregelen rondom corona voortdurend in de gaten. Interesse? Meld je onderaan de pagina alvast aan zodat we weten of er interesse is!

Uitgangspunten Summerclass

  • Is het ‘The show must go on’ of is het juist ‘A new day is born’?
  • We focussen op groei, welzijn, impact maken, leiderschap, strategie en positionering vanuit het Coherence gedachtegoed.
  • Op basis van de besproken inzichten gaan we met elkaar in dialoog. Aan het einde van de dag kan je -voorzichtig- je verkregen inzichten onder woorden brengen en jouw verhaal vertellen.
  • Mede-inspirator is Eric de Blok van Natuurvisie. Eric kijkt hiervoor voornamelijk naar de natuur, een onuitputtelijke inspiratiebron voor oplossingen die zich in de praktijk bewezen hebben.
  • De locatie: Burgers’ Zoo Arnhem. De te ontdekken ‘les’: leer van de natuur en er zijn altijd oplossingen!

Doelstellingen

Na afloop van deze Summerclass hebben we het volgende bereikt:

  • Je hebt gewerkt aan je inzichten en bewustzijn rondom de tijdsgeest en wat je ziet en ervaart.
  • Je hebt handvatten ontwikkeld om mee te gaan DOEN.
  • Je hebt geleerd van andere managers en ondernemers uit het netwerk van Beter Koersen en kunnen werken aan je netwerk.

 

Voor wie

Ondernemers en managers die zich voorbereiden op de nieuwe economie en willen blijven ontwikkelen en reflecteren met hun bedrijf of organisatie. De Summerclass kan op aanvraag ook specifiek voor je directie- of managementteam gegeven worden.

Adviseurs, locatie en investering

Deze Summerclass wordt door adviseurs van Beter Koersen en Eric de Blok van Natuurvisie gegeven. De bijeenkomst duurt 1 dag en wordt op de natuurlocatie: Burgers’ Zoo Arnhem gegeven. De investering bedraagt €175,– excl. btw en inclusief de entree Bush en Ocean, lunch, koffie en thee en borrel met hapjes aan einde.

Datum en aanmelden

De Summerclass vindt plaats in de (na)zomer. Zodra de mogelijkheden het toelaten gaan we deze dag inplannen. Uiteraard houden we de maatregelen rondom corona voortdurend in de gaten. We richten de workshop zo in dat de eventueel nieuwe richtlijnen gehanteerd kunnen worden. Heb je nog een vraag? Voel je vrij om voor meer informatie te bellen of mailen. Aanmelden kan hieronder, dan ben je zeker van een plek!

€ 175,- excl. btw

Aanmelden Summerclass: Organiseren vanuit samenhang

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Kortingscode

Je bericht