Summerclass Organiseren vanuit samenhang (25-09-20)

Eric-De-Blok_Natuurvisie

Voorbereiden op de ‘nieuwe economie’

Dat alles nu anders is door de 1,5 meter samenleving raakt elke ondernemer of manager. Het maakt dat we opnieuw moeten nadenken over onze bedrijfsvoering. De huidige tijd vraagt om bezinning, herbronning, nadenken maar ook open staan, leren van elkaar, nieuwsgierig zijn én… niet te snel het oude willen herstellen. Hoe bereid jij je als ondernemer of manager voor op de nieuwe werkelijkheid en wat leer je uit de afgelopen (crisis)periode?

Oplossingen uit de natuur

Waar kun je beter reflecteren op ‘organiseren vanuit samenhang’ dan in de natuur? Tijdens een eendaagse Summerclass* gaan we Eric de Blok van Natuurvisie uitdagen als hij beweert dat de antwoorden op onze (organisatie)vragen overal om ons heen te vinden zijn!

*Deze 1-daagse Summerclass vindt plaats in Burgers’ Zoo op 25 september 2020 van 9:00-17:30 uur (incl. borrel en hapje). Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Uiteraard houden wij, samen met Burgers’ Zoo Arnhem, de maatregelen rondom corona voortdurend in de gaten en passen we -als nodig- daar de class op aan. Interesse? Meld je onderaan de pagina aan of neem contact met ons op!

 

Uitgangspunten Summerclass

  • Is het ‘The show must go on’ of is het juist ‘A new day is born’?
  • We focussen op groei, welzijn, impact maken, leiderschap, strategie en positionering vanuit het Coherence gedachtegoed.
  • Op basis van de besproken inzichten gaan we met elkaar in dialoog. Aan het einde van de dag kan je -voorzichtig- je verkregen inzichten onder woorden brengen en jouw verhaal vertellen.
  • Mede-inspirator is Eric de Blok van Natuurvisie. Eric kijkt hiervoor voornamelijk naar de natuur, een onuitputtelijke inspiratiebron voor oplossingen die zich in de praktijk bewezen hebben.
  • De locatie: Burgers’ Zoo Arnhem. De te ontdekken ‘les’: leer van de natuur en er zijn altijd oplossingen!

Doelstellingen

Na afloop van deze Summerclass hebben we het volgende bereikt:

  • Je hebt gewerkt aan je inzichten en bewustzijn rondom de tijdsgeest en wat je ziet en ervaart.
  • Je hebt handvatten ontwikkeld om mee te gaan DOEN.
  • Je hebt geleerd van andere managers en ondernemers uit het netwerk van Beter Koersen en kunnen werken aan je netwerk.

 

Voor wie

Ondernemers en managers die zich voorbereiden op de nieuwe economie en willen blijven ontwikkelen en reflecteren met hun bedrijf of organisatie. De Summerclass kan op aanvraag ook specifiek voor je directie- of managementteam gegeven worden.

Adviseurs, locatie en investering

Deze Summerclass wordt door adviseurs van Beter Koersen en Eric de Blok van Natuurvisie gegeven. De bijeenkomst duurt 1 dag en wordt op de natuurlocatie: Burgers’ Zoo Arnhem gegeven. De investering bedraagt €175,– excl. btw en inclusief de entree Bush en Ocean, lunch, koffie en thee en borrel met hapjes aan einde.

Datum en aanmelden

De Summerclass vindt plaats op 25 september 2020 van 09.00 tot 17.30 (incl. borrel + hapje). Uiteraard houden we, samen met Burgers’ Zoo, de maatregelen rondom corona voortdurend in de gaten. We richten de workshop zo in dat de eventueel nieuwe richtlijnen gehanteerd kunnen worden.
Heb je deze Class gemist? Of heb je nog een vraag? Voel je vrij om voor meer informatie te bellen of mailen of vul het formulier hieronder in. We hebben binnenkort soortgelijke interventies op locatie en online!

Aftermovie Summerclass Organiseren vanuit samenhang (25-09-20)

 

 

€ 175,- excl. btw
Locatie: Burgers' Zoo Arnhem

Aanmelden Summerclass Organiseren vanuit samenhang (25-09-20)

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Kortingscode

Je bericht