Workshop | Powerful Teamwork

Powerful Teamwork

Sta jij op je werk al volledig in je kracht? Maken jullie in het team al optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten? In veel bedrijven zijn we intensief bezig met het verbeteren en vernieuwen van (werk)processen, producten en diensten.

Soms vergeten we dan, dat het team zelf de motor is. Uit onderzoek blijkt dat in teams veel potentieel onbenut blijft. Wij zien dat als verspilling! Door met elkaar te bouwen aan een (h)echt en bevlogen team, kun je een wezenlijk verschil maken.

Wat leer je in de training Powerful Teamwork?

In deze interactieve training ga je terug naar de kern. Je maakt anders dan anders kennis met jezelf en je collega’s. Je leert door diverse brillen kijken en ontdekt elkaars voorkeuren en kwaliteiten. Met de nodige zelfspot en humor ga je ervaren hoe het is om te handelen vanuit verschillende stijlen. Spelenderwijs leer je hierdoor je eigen kracht kennen en die van je teamgenoten.

‘Na deze training heb je meer (zelf)inzicht in persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Het team heeft nu concrete handvatten om de samenwerking verder te optimaliseren’.

 

Voor wie is deze training bedoeld?

Het doel van de training is het versterken van de onderlinge samenwerking en het verdiepen van de verbindingen. De training is geschikt voor vrijwel alle soorten teams. Denk hierbij aan traditionele of zelfsturende teams, projectteams, high performance teams, agile teams en managementteams.

 

Welke werkvormen worden ingezet?

Kleurentest: Wat drijft jou? Waar ligt jouw focus? Door een kleurentest krijg je inzicht in je eigen voorkeuren, stijl, krachten en valkuilen. We brengen de voorkeuren van het team in beeld waardoor je elkaar beter begrijpt en de samenwerking kunt versterken.

Gaming en/of (groeps)opdrachten: op een luchtige manier gaat het team ervaren hoe de diverse kleuren zich tot elkaar verhouden. Spelenderwijs krijg je meer begrip voor elkaars standpunten en meningen. Bij de games wordt je uitgedaagd om het team in haar kracht te zetten. Waarna we samen de stimulerende en remmende (team)patronen opsporen.

Wat levert de training op?

1. Inzicht in je eigen voorkeuren, drijfveren, valkuilen en kwaliteiten
2. Inzicht in de voorkeuren, drijfveren, valkuilen en kwaliteiten van je teamgenoten
3. Inzicht in hoe je de ander het beste vanuit verbinding kunt benaderen
4. Handvatten om de samenwerking in het team verder te optimaliseren

Workshopleiders

De training wordt door een of meerdere van de onderstaande trainers begeleid, afhankelijk van de context en groepsgrootte:
Alice Onderstal, Marcel Pennings, Daniëlla Corijn.

Wat is de investering?

De training wordt door één of twee gecertificeerde DISC-trainers begeleid, afhankelijk van de context en groepsgrootte. De training duurt normaliter een dagdeel (+/- 4 uur) en kan zowel ONLINE, ONSITE als BLENDED gegeven worden. De exacte invulling wordt altijd onderling afgestemd.

Prijs en DISC-profiel

De investering bedraagt € 800,- bij de inzet van 1 trainer en € 1.400 bij de inzet van 2 trainers. Het is ook mogelijk om een officieel DISC-profiel te laten opstellen voor iedere deelnemer (i.p.v. de live kleurenanalyse). De extra investering bedraagt dan € 90,- p.p. voor een uitgebreid profiel. Voor een mini DISC-profiel is de investering € 55,- p.p. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Aantal deelnemers

Deze training is ontwikkeld voor een groep van 8 tot 16 deelnemers. Maar neem bij meer of minder deelnemers gerust contact op. Wij geven vergelijkbare trainingen, die geschikt zijn voor kleinere en grotere groepen!

Meer informatie?

Neem bij vragen contact op met Alice Onderstal. Of vul het onderstaande aanmeldformulier in, dan nemen we zelf contact met je op. We kunnen je op maat adviseren.

€ 800,- (vanaf prijs) excl. btw

Aanmelden Workshop | Powerful Teamwork

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

    Voor- en achternaam *

    Telefoonnummer *

    E-mailadres *

    Kortingscode

    Je bericht