Workshop | Werkgeluk werkt!

Happiness at work workshop

Voor wie?

Staan jullie als team open voor acties naar een betere samenwerking door meer werkplezier? Dan biedt de workshop Happiness at work veel handvatten. De workshop is geschikt voor teams en leidinggevenden die het thema ‘Werkgeluk’ in willen zetten als bron voor inspiratie en samenwerking.

Happiness at Work Survey

Verder biedt de interventie ook een opmaat naar het uitvoeren van de Happiness at Work Survey, waarin de geluksbeleving van het team objectief en meetbaar wordt gemaakt. Beter Koersen ontwikkelde de Happiness at Work Survey NL.

>>Bekijk ook onze specialisatie over Werkgeluk

 
 
 

Aan de slag met Werkgeluk!

We bieden diverse opties om met jullie werkplezier aan de slag te gaan:

 • Doe meteen een gratis persoonlijke happiness at work meting!
  De Happiness at Work Survey nemen jullie per medewerker af en geeft jullie de mogelijkheid om ieder kwartaal een nieuwe meting te doen waardoor de trend te zien is. De Survey is opgesteld in de Nederlandse taal. Nieuwsgierig? Doe hier meteen een gratis persoonlijke happiness at work meting!
 • Happiness at work Survey. De Happiness at Work Survey nemen jullie per medewerker af en geeft jullie de mogelijkheid om ieder kwartaal een nieuwe meting te doen waardoor de trend te zien is. De Survey is opgesteld in de Nederlandse taal.
  -Nul-meeting: €29,50.
  -Nul en 1-meting samen: €45,-.
  -Eenmalig inregelen, instructie en advies over de werking: €450,- >>>Meer info over de Happiness at Work Survey
 • Een losse praatplaat Happiness at Work zonder workshop van de adviseurs van Beter Koersen. Jullie zetten dan zelf de Praatplaat in jullie organisatie in. De losse praatplaat incl. PraatKaarten kost €41,50. >>>Bestel de Praatplaat
 • Workshop Happniness At Work. Werkgeluk echt aangaan! €950,- excl. BTW per 1 of 2 dagdelen, inclusief Praatplaat(en).

 

Opvragen of aanmelden

Een praatplaat, survey of offerte voor een workshop opvragen kan eenvoudig via het onderstaande formulier. Liever eerst bellen of mailen? Neem contact met ons op!

Workshopleiders

De workshop Werkgeluk wordt, afhankelijk van de grootte van de groep, gegeven door een of meerdere van de volgende ploegleden:
Patrick Steggerda, Daniëlla Corijn, Guy van Wunnik, Marcel Pennings, Carlijn Holtrop en Guido Boosten.

€ 950,- excl. btw

Aanmelden Workshop | Werkgeluk werkt!

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

  Voor- en achternaam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Kortingscode

  Je bericht