Workshop | Business = Behavior

Business is Behavior

Plannen maken we allemaal bijna iedere dag. Hoe vaak heb jij goede voornemens gemaakt en hoe vaak heb je die gerealiseerd? Gedrag (Behavior) is namelijk de schakel naar uitvoering van plannen, van jezelf en in je team. Maar het gekke is dat veel ondernemers en managers (Business) niet weten hoe gedrag is te ontwikkelen en te sturen. Na afloop van deze workshop weet je dat wel!

NB: op veel Amerikaanse universiteiten is Organisatie Gedragsmanagement een basisvak!

Voor wie?

Deze workshop Business=Behavior is speciaal bedoeld voor teams die hun eigen prestaties willen verbeteren. Het is echter ook zeer geschikt om deze workshop op MT- of DT-niveau uit te voeren, waardoor breed bewustzijn ontstaat rond het begrip ‘performance-management’.
 
 

Aanpak met de KoersKaart

In deze werksessie staat de zeer uitdagende spelvorm van de KoersKaart centraal. De KoersKaart is een grote A-0 ‘praatplaat’ en faciliteert een strategische dialoog, waarin naast de kennis ook de eigen praktijk ruimschoots aan bod komt. Tevens worden er meerdere gedragsanalyses uitgevoerd rond (on)gewenst gedrag in de eigen organisatie om dat beter te leren begrijpen. Ook de 7 stappen van het Prestatie Verbeter Plan komen aan bod.

Koerskaart Business is behaviorDe KoersKaart is gebaseerd op het gedachtegoed van de Amerikaan Aubrey Daniels en is mede ontwikkeld met behulp van de Vrije Universiteit Amsterdam en het kennisinstituut Adriba. De werksessie duurt een dagdeel.

Opwarmertje: Filmpje over de Business=Behavior aanpak

 

 

Investering

De éénmalige investering voor deze Business = Behavior workshop bedraagt € 1.050, – excl. BTW. Dit is inclusief een exemplaar van de managementstrip ‘Bert Koersem en het lachend leiderschap!’ voor iedere deelnemer en één extra exemplaar van de KoersKaart Business = Behavior.

Alleen de losse Koerskaart bestellen?

Het is ook mogelijk om het spel eerst zelf met uw team te ontdekken zonder interventie van ons. 1 KoersKaart met handleiding kost dan €41,50 excl. btw. Een latere workshop na het eerst zelf spelen kan weer tot nieuwe inzichten leiden. De inzichten kunnen dan in de workshop opgevoerd worden. Bestel de losse koerskaart Business=Behavior.

Workshopleiders

De workshop wordt, afhankelijk van de grootte van de groep, gegeven door een of meerdere van de volgende ploegleden:
Patrick Steggerda, Marcel PenningsJoep Firet, Egbert Reerink.

Aanmelding

Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. Liever eerst bellen of mailen? Dat kan via:
patrick.steggerda@beterkoersen.nl of 06 – 203 603 88
joep.firet@beterkoersen.nl of 06 – 229 007 66

€ 1.050,- excl. btw

Aanmelden Workshop | Business = Behavior

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

    Voor- en achternaam *

    Telefoonnummer *

    E-mailadres *

    Kortingscode

    Je bericht