Management Carrousels

Management Carrousel

Hoe blijf je zelf scherp en ‘aan de tijd’ nu de wereld zo anders is geworden? Wat houdt je bezig als het gaat om je werk, je team en de ontwikkeling van je team? Maar ook persoonlijk: hoe behoudt je je motivatie en vitaliteit. Juist nu de tijdsgeest zo anders is wordt sparren en leren van elkaar cruciaal. Precies voor die managers en professionals die scherp willen blijven organiseren wij de Management Carrousel!

Off- of online groepsintervisie

We organiseren online Management Carrousels waarin we jouw strategische en/of persoonlijke vraag centraal zetten. Want er is geen betere adviseur voor een manager dan een andere manager. Kortom: vooruitkijken en positieve ideeën genereren!
 
 
 

Interesse? Schrijf je hieronder in voor nieuwe Management Carrousels in het 4e kwartaal 2021 of 1e kwartaal 2022! We mailen je zodra we een groepje hebben met exacte datavoorstellen.

 

Deelnemers over een eerdere Online Management Carrousel

“Het was leerzaam om na te denken en te brainstormen over mijn eigen business maar zeker ook over de business van de andere deelnemers. Het maakt je scherp, zet je aan het denken en geeft een voldaan gevoel om andere ondernemers op een laagdrempelige manier te kunnen helpen!” – Michel Keijzer, Sales Manager Scala Scientific

“Het ondernemerscarrousel heb ik ervaren als zeer inspirerend, respectvol, adviserend en uitdagend. Er ontstaan nieuwe inzichten doordat een casus vanuit een ander perspectief onder de loep wordt genomen. Mooi ontwikkelproces voor alle ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie.” – Lorraine Gerards, projectmanager Esther Vergeer Foundation

Aanpak online intervisieprogramma:

 • 5 x 5 x 5: met 5 managers/ondernemers in 5 x een online bijeenkomst van 5 kwartier sparren over uitdagingen en vooral oplossingen.
 • Per bijeenkomst brengt 1 deelnemer haar/zijn strategische vraag in. Tafel jouw actuele vraagstuk, dilemma of probleem en spar daar met gelijkgestemden over.
 • Jouw vraag bereid je voor met de Beter Koersen specialist die de Management Carrousel zal begeleiden.
 • Ondernemen in crisistijd brengt – gelukkig- vele creatieve oplossingen: tastenderwijs voorwaarts koersen!

Failing forward

Organisaties die zich – juist in crisistijd- snel aanpassen aan ontwikkelingen en die durven te experimenteren (Amerikanen noemen dit ‘Failing forward’) leren het snelst en groeien door. Door regelmatige (online) ontmoetingen prikkelen ondernemers/managers elkaar om vraagstukken concreet in gang te zetten en van elkaar over te nemen want: ‘Er is geen betere adviseur voor een manager/ondernemer dan een andere manager/ondernemer’! Leer van elkaar over wat nu werkt, welke tips hebben we al voor elkaar?

Voor wie?

Ben jij een leergierige leidinggevende of teammanager en bereid jezelf kwetsbaar op te stellen en kennis en ervaring te delen? Dan is de Online Management Carrousel echt iets voor jou. Meld je nu aan, dan ben je verzekerd van een plek!

Wanneer? 5 x 5 x 5

  • Data: 1e kwartaal 2021. De exacte data en tijden worden in overleg met de groepjes van 5 vastgesteld.
  • De investering: 5 mensen x 5 online ontmoetingen x 5 kwartier = 5 x €125 is €625 *.
  • Dat is inclusief 1 x een aparte interactieve ronde kennismaken m.b.t. de intake en de vraag vooraf PLUS 1 coachingsgesprek na afloop.
  • Elke deelnemer ontvangt de Managementstrip leidinggeven ‘Bert Koersem’: 50 pagina’s + gratis theorie van 28 leiderschapsthema’s.
  • Direct aanmelden voor de ONLINE Management Carrousel kan via het aanmeldformulier hieronder.

* Deze online Management Carrousel vertegenwoordigt deze waarde. Is betalen voor jou nu een probleem dan kun je toch meedoen! Geef dit aan op het aanmeldingsformulier hieronder of mail of bel ons hierover.

Workshopleiders?

Afhankelijk van het aantal deelnemers en het aandachtsveld stellen we een aantal ploegleden hiervoor samen!
Team Beter Koersen 2020

€ 625,- (5 gezamenlijke online bijeenkomsten + 2 apart online - intake en afronding) excl. btw

Aanmelden Management Carrousels

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

  Voor- en achternaam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Kortingscode

  Je bericht