Management Carrousels

Management Carrousel

Hoe blijf je zelf scherp en ‘aan de tijd’ nu de wereld zo anders is geworden? Wat houdt je bezig als het gaat om je werk, je team en de ontwikkelingen daarin? Maar ook persoonlijk: hoe behoudt je jouw motivatie en vitaliteit. Juist nu wordt sparren en leren van elkaar cruciaal. Precies voor die managers en professionals die scherp willen blijven organiseren wij de Management Carrousel!

Groepsintervisie

We organiseren Management Carrousels waarin we jouw strategische en/of persoonlijke vraag centraal zetten. Want er is geen betere adviseur voor een manager dan een andere manager. Kortom: vooruitkijken en positieve ideeën genereren!

Interesse? Schrijf je hieronder in voor nieuwe Management Carrousels in het 2023! We mailen je zodra we een groepje hebben met exacte datavoorstellen.

 

Deelnemers over een eerdere Management Carrousels

Het was leerzaam om na te denken en te brainstormen over mijn eigen business maar zeker ook over de business van de andere deelnemers. Het maakt je scherp, zet je aan het denken en geeft een voldaan gevoel om andere ondernemers op een laagdrempelige manier te kunnen helpen!– Michel Keijzer, Sales Manager Scala Scientific

“Het ondernemerscarrousel heb ik ervaren als zeer inspirerend, respectvol, adviserend en uitdagend. Er ontstaan nieuwe inzichten doordat een casus vanuit een ander perspectief onder de loep wordt genomen. Mooi ontwikkelproces voor alle ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie.” – Lorraine Gerards, projectmanager Esther Vergeer Foundation

Aanpak intervisieprogramma:

 • In vijf bijeenkomsten met vijf managers sparren over uitdagingen en vooral oplossingen.
 • Per bijeenkomst brengt 1 deelnemer haar/zijn strategische vraag in. Dat kan zijn een actueel vraagstuk, dilemma of probleem, waarover je volgens een beproefde aanpak gaat sparren met gelijkgestemden.
 • Jouw vraag bereid je voor met de Beter Koersen specialist die de Management Carrousel zal begeleiden.
 • Ondernemen in crisistijd brengt – gelukkig- vele creatieve oplossingen: tastenderwijs voorwaarts koersen!

Failing forward

Organisaties die zich – juist in crisistijd- snel aanpassen aan ontwikkelingen en die durven te experimenteren (Amerikanen noemen dit ‘Failing forward’) leren het snelst en groeien door. Door regelmatige (online) ontmoetingen prikkelen ondernemers/managers elkaar om vraagstukken concreet in gang te zetten en van elkaar over te nemen want: ‘Er is geen betere adviseur voor een manager/ondernemer dan een andere manager/ondernemer’! Leer van elkaar over wat nu werkt, welke tips hebben we al voor elkaar?

Voor wie?

Ben jij een leergierige leidinggevende of teammanager en bereid jezelf kwetsbaar op te stellen en kennis en ervaring te delen? Dan is de Management Carrousel echt iets voor jou. Meld je nu aan, dan ben je verzekerd van een plek!

Wanneer?

Workshopleiders?

Afhankelijk van het aantal deelnemers en het aandachtsveld stellen we een aantal ploegleden hiervoor samen!
Team Beter Koersen 2020

Aanmelden Management Carrousels

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

  Voor- en achternaam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Kortingscode

  Je bericht