Workshop | Management Carrousel

Herman-van-Kampen-HOUSE OF COHERENCE

Hoe blijf je scherp met je bedrijf of organisatie? Loopt het nog lekker met je team en collega’s? Welke uitdagingen zie je en wat kun je leren van collega managers en ondernemers? Die vragen willen we graag met je verkennen in de Beter Koersen Management Carrousel.

Let op! 26 september 2019 start er weer een nieuwe Carrousel! Startlocatie: Sfeervolle Ruimte Driebergen. Meld je aan via het onderstaand formulier!

Inspirerende business-intervisie

Je leert het snelst van je mede managers. In de Management Carrousel werk je in een carrousel met andere leidinggevenden aan je managementvraagstukken. Je collega leidinggevenden bieden de tegendruk die zorgt voor een inspirerende business-intervisie.

Businessmodellen onder druk

De wereld is in beweging en klantgedrag verandert. Business-modellen staan onder druk. Klassieke managementstructuren worden aangepast en verantwoordelijkheden en bevoegdheden komen ‘lager’ te liggen in zelfsturende teams en organisaties. Teammanagers worden teamcoaches, maar hoe dan?

Failing forward

Organisaties die zich snel aanpassen aan deze ontwikkelingen en die durven te experimenteren (Amerikanen noemen dit ‘Failing forward’) leren het snelst en groeien door. Door regelmatige ontmoetingen prikkelen de managers elkaar om vraagstukken concreet in gang te zetten en van elkaar over te nemen.

Reacties van ondernemers na het volgen van een Management Carrousel:

Voor wie?

Ben jij een leergierige leidinggevende of teammanager en bereid jezelf kwetsbaar op te stellen en kennis en ervaring te delen? Dan is de Management Carrousel echt iets voor jou!

Aanpak en programma

  1. Warming up: kennis organisatiekunde en gedragssturing aanscherpen (grote groep)
  2. Beter Koersen Management Carrousel: 5 managers ontmoeten elkaar 5 x 1 dagdeel waarbij iedere deelnemers 1x gastvrouw/heer is en haar/zijn strategische vraag inbrengt (groep van 5 personen)
  3. Cooling down: verdiepen, klankborden en sparren (grote groep)

Wat levert het je op?

  • Een krachtige impuls van je kennis rondom organisatiekunde en gedragssturing
  • Het bespreekbaar maken van een actuele vraag of dilemma uit je eigen organisatie/team met collega managers uit het veld
  • Concrete tips, ideeën en inspiratie
  • Werken aan je netwerk én interessante collega’s ontmoeten in een positieve stimulerende omgeving

 

 

Teruggehoord uit de praktijk:

Philip Messak Directeur Scholengemeenschap Vincent van Gogh“Hoe verfrissend het kan zijn om zo over strategische vragen te praten, heel effectief; dit moet ik intern ook vaker doen!”
Ralph de Hart Directeur verzekeringen Cumela “Hele open gesprekken, daardoor kom je vele lagen dieper en wordt duidelijk hoe je er zelf in staat. Heel mooi.”
Johan van den Berge Manager ProRail “Voor mij leverden de intervisie sessies een rijke oogst met een grote diversiteit aan inzichten op die me verder gaan helpen in mijn ontwikkeling.”

Workshopleiders

De Management Carrousel wordt, afhankelijk van het thema van de dag, afwisselend gegeven door meerdere ploegleden van Beter Koersen.
Team Beter Koersen 2020

 

Investering en aanmelden

De investering van deze Management Carrousel is 1.950,- (ex. btw) voor 7 bijeenkomsten van 1 dagdeel (5 x carrousel, 1x warming up, 1 x cooling down). Tussen iedere bijeenkomsten zit ca. 3 weken en is inclusief:

Direct aanmelden voor de nieuwe Carrousel op 26 SEPTEMBER 2019 kan via het aanmeldformulier hieronder
of neem contact met ons op

€ 1.950, - ex btw. (voor 7 bijeenkomsten) excl. btw
Locatie: Iedere deelnemer is 1x gastvrouw/heer

Offerte Workshop | Management Carrousel

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Kortingscode

Je bericht