Workshop | Ondernemerschap op de Werkvloer

Workshop Ondernemen en vakmanschap

Wil je dat je medewerkers meer ondernemerschap tonen? Krijgen de medewerkers voldoende ruimte voor hun vakmanschap binnen jouw team?

In de workshop Vakmanschap en Ondernemerschap staan we stil bij dit ‘ondernemerschap bij medewerkers’ en inspireren wij mensen om vanuit hun vak proactief mee te bouwen aan de organisatie.

>Hoe past het ondernemen het best bij jouw medewerkers?
>Hoe kunnen zij het vormgeven in hun functie of vak?
>Hoe benutten zij hun kwaliteiten en deskundigheid optimaal?

 

‘Breng je eigen kracht in verbinding met jouw organisatie’

Motto workshopleiders

Verrassende werkvormen

We werken met verrassende, prikkelende werkvormen. Improvisatietheater, creatieve denktechnieken, schrijfopdrachten, deelrondes en Voice Dialogue. Het gaat niet alleen om bewustwording, maar ook om de innerlijke houding, gedrag en communicatieve vaardigheden van medewerkers. We gaan in op de vraag welke verantwoordelijkheid er bij de organisatie ligt, en op welk stuk de medewerkers zelf invloed hebben.

Positieve insteek

In de workshop Vakmanschap en Ondernemerschap worden deelnemers uitgedaagd. Maar altijd met respect behandeld. We werken met een positieve insteek waarbij niemand tot iets verplicht wordt. Ieder formuleert voor zichzelf een doel voor wat hij of zij het komende jaar wil bereiken qua ‘ondernemen’ op de werkvloer. In de workshop maak je met je team een aanzet om dit waar te maken.

Aanpak

Deze workshop bestaat uit 1 of 2 dagdelen met enkele weken tussentijd. Groepsgrootte gaat in overleg. De gelijknamige training beslaat 4 losse dagen met enkele weken tussentijd. Dan wordt er intensief gewerkt met een kleine groep (maximaal 10 deelnemers) zodat er ruime aandacht is voor iedere individuele deelnemer.

Workshopleiders

De workshop wordt, afhankelijk van de grootte van de groep, gegeven door een of meerdere van de volgende ploegleden:
Carlijn Holtrop, Marcel Pennings, Alice Onderstal, Egbert Reerink

 

 

Investering en aanmelden

De investering voor deze workshop bedraagt €950,- excl. BTW voor 1 of 2 dagdelen. Aanmelden kan eenvoudig via het onderstaande bestelformulier. Eerst liever bellen of mailen? Neem contact met ons op.

€ 950,- excl. btw

Aanmelden Workshop | Ondernemerschap op de Werkvloer

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Kortingscode

Je bericht