Workshop | Scherper procesgericht werken

Beter Organiseren

Efficiency- en kwaliteitsverbetering

In iedere organisatie vormen processen de rode draad. Ze bepalen de kwaliteit, efficiency en de meerwaarde voor afnemers. Maar wat nu als deze niet (meer) zo scherp zijn? Hoe kunnen wij dan een verdere slag maken in kostenreductie en kwaliteit?

Voor wie?

Deze workshop ‘Procesgericht werken’ is bedoeld voor organisaties die op zoek zijn naar verdere efficiency- en kwaliteitsverbetering. Dit is te realiseren door het procesgericht werken van collega’s te versterken. Laat het geen papieren (detail)exercitie worden die in de la verdwijnt maar profiteer ervan!

Lean-management en Business Proces Redesign

In deze workshop komen een aantal principes van procesontwerp aan de orde, waaronder die van LEAN-management en Business Proces Redesign (BPR). Collega’s weten als geen ander in welke stappen hun werk uitgevoerd wordt en welke (deel)producten de output zijn. Het in teamverband vaststellen hiervan levert niet alleen een inhoudelijk resultaat op, maar vooral ook een basis voor verbetering in de samenwerking.

Op interactieve wijze worden hoofd- en bijzaken van elkaar gescheiden en na één dagdeel is er voldoende materiaal om een en ander grafisch vast te leggen in de beschikbare formats. Met een extra dagdeel kunnen verspillingen en verbeterkansen geadresseerd worden.

Workshopleiders

De training wordt door een of meerdere van de onderstaande trainers begeleid, afhankelijk van de context en groepsgrootte:

Joep Firet en Egbert Reerink

Investering en aanmelding

De kosten van de workshop zijn €950,-. Aanmelden kan heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. Liever eerst nog even mailen of bellen? Neem dan contact met ons op.

€ 950 excl. btw

Aanmelden Workshop | Scherper procesgericht werken

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

    Voor- en achternaam *

    Telefoonnummer *

    E-mailadres *

    Kortingscode

    Je bericht