Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Business Coaching Businessplan Innovatie

Paul Dorrepaal  & Patrick Steggerda doken in november 2017 drie weken Down Under om de FORTH – (VOORT) Innovation Method te ervaren in Australië. Terug van een zeer geslaagde Leerreis organiseerden ze een introductieworkshop over FORTH in Ede. Afgestemd op beslissers en business development managers. Zonder kangaroes maar mét gastspreker en grondlegger Gijs van Wulfen!

Effectief innoveren in de veranderende tijdsgeest. Het onderwerp had al volop hun aandacht en na terugkomst van hun Australische leerreis ‘FORTH’, zijn Paul en Patrick nog meer gesterkt in hun aanpak. De VOORT (FORTH) innovatiemethode verdubbelt de effectiviteit van je innovatieproces en helpt enorm om het innoveren van je bedrijf te versnellen. Aandacht voor klanten (en klantfricties) vormen een zeer belangrijk element in het proces.

452 ideen, 4 concepten

De FORTH innovation methode helpt organisaties effectief te starten met innovatie en het bedenken van nieuwe producten en diensten. Via de 5 FORTH stappen voelt innoveren op den duur als in een warm bad thuiskomen: 1.Full steam ahead 2. Observe and learn 3. Raise ideas 4. Test ideas 5. Homecoming.
In Australië werden, onder leiding van grondleger en trainer Gijs van Wulfen, honderden ideeën verzameld. Een mooi stilleven. Deze ideeën werden in een heel mooie methodiek aan elkaar en met klantwensen sterk verrijkt. Uiteindelijk leidt dit altijd tot minimaal 4 uitgewerkte Business Cases, klaar voor implementatie. En hiermee onderscheidt deze methode zich sterk met vele andere innovatie- en brainstorm technieken!

FORTH innovatie workshop ‘Nederland’

Voor wie aan deze methode wil ruiken: Paul en Patrick organiseren in op 10 april een introductieworkshop over FORTH in Nederland. Ze delen hun kennis en enthousiasme over deze methode graag en zijn trots om Gijs van Wulfen als gastspreker te mogen verwelkomen! De workshop is afgestemd op beslissers en business development managers. Exacte locatie en tijdstip volgen zo spoedig mogelijk!

FORTH Innovatie Method:

  • Verdubbelt de effectiviteit van je innovatieproces
  • Is effectief bij klantfricties
  • Heeft een totale proces van rond de 16 weken
  • Garandeert 3-5 nieuwe business cases na afloop
  • Bekijk een kort filmpje van Gijs van Wulfen over de methode
  • Meer info: www.forth-innovation.com
Meld je aan voor de Koersflits!
Verzend