Positiviteit beweegt!

Business coach

Verdiepen en versnellen

Je weet wat er in jouw business/markt speelt, kent de marktkansen en werkt hard om jouw financiële doelen te realiseren Je weet waar je mee bezig bent, bent succesvol. Toch wil je je bedrijf naar een volgende fase tillen, waarbij je ook jezelf verder ontwikkelt. Via Business Coaching verdiep je je vaardigheden als ondernemer. Ook breng je versnelling aan in je eigen bedrijf.

Beter rendement met meer plezier

De zaag scherp houden is een hele kunst. Als ondernemer werk je hard in je bedrijf, dag in dag uit. Maar tijd nemen om te werken aan je bedrijf of aan jezelf is vaak een saldopost in je agenda. Bovendien ben je geneigd steeds op dezelfde manier te kijken naar vraagstukken of dilemma’s die je ervaart.

Businesscoaching opent je ogen

Niet voor niets hebben steeds meer ondernemers daarom een businesscoach die ogen opent en als side-kick een tijdje met je ‘mee koerst’. Praktisch en energiek, maar altijd vanuit de liefdevolle confrontatie om er samen beter van te worden.

Leren van anderen

Business Coaching is ook leren van anderen. Van collega-ondernemers die net als jij verder willen, jou uitdagen en je adviseren vanuit hun eigen ervaringen. Hierdoor krijg je waardevolle handvatten en feedback voor een nog beter rendement. Zo heb je steeds een reëel beeld van de kansen en valkuilen. Dus daar waar mogelijk brengen we je in contact met andere ondernemers uit ons netwerk om te leren van elkaar. Wij noemen dat ‘Beter Blijven’ want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

De business coaches

Paul Dorrepaal

Paul Dorrepaal. Adviseur. Zijn geloof is dat mensen zoveel meer effectief zijn als ze met souplesse kunnen werken. "Samen met mijn partners help ik mensen, teams en organisaties zich te versnellen juist door de ruimte te nemen. En dan doorpakken...!"

Mail Paul
Marcel Pennings

Marcel Pennings. Adviseur. "Ik ga ervan uit dat er al wordt samengewerkt, bekijk wat daarin goed gaat en bouwt dat verder uit. Je kan leren van wat er niet goed gaat maar je kan veel meer leren van wat al goed gaat!"

Mail Marcel
Egbert Reerink

Egbert Reerink. Adviseur. "Ik help het management een stip op de horizon te zetten en combineer in mijn aanpak cijfermatige analyses, positieve aansturing met menselijk inzicht en warm inlevingsvermogen."

Mail Egbert
Stel een vraag

Workshops

Alle workshops 8

Klantcases