Positiviteit beweegt!

Business coach

Verdiepen en versnellen

Je weet wat er in jouw business/markt speelt, kent de marktkansen en werkt hard om jouw financiële doelen te realiseren Je weet waar je mee bezig bent, bent succesvol. Toch wil je je bedrijf naar een volgende fase tillen, waarbij je ook jezelf verder ontwikkelt. Via Business Coaching verdiep je je vaardigheden als ondernemer. Ook breng je versnelling aan in je eigen bedrijf.

Beter rendement met meer plezier

De zaag scherp houden is een hele kunst. Als ondernemer werk je hard in je bedrijf, dag in dag uit. Maar tijd nemen om te werken aan je bedrijf of aan jezelf is vaak een saldopost in je agenda. Bovendien ben je geneigd steeds op dezelfde manier te kijken naar vraagstukken of dilemma’s die je ervaart.

Businesscoaching opent je ogen

Niet voor niets hebben steeds meer ondernemers daarom een businesscoach die ogen opent en als side-kick een tijdje met je ‘mee koerst’. Praktisch en energiek, maar altijd vanuit de liefdevolle confrontatie om er samen beter van te worden.

Leren van anderen

Business Coaching is ook leren van anderen. Van collega-ondernemers die net als jij verder willen, jou uitdagen en je adviseren vanuit hun eigen ervaringen. Hierdoor krijg je waardevolle handvatten en feedback voor een nog beter rendement. Zo heb je steeds een reëel beeld van de kansen en valkuilen. Dus daar waar mogelijk brengen we je in contact met andere ondernemers uit ons netwerk om te leren van elkaar. Wij noemen dat ‘Beter Blijven’ want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

De business coaches

Egbert Reerink

Egbert Reerink. Adviseur. "Ik help het management een stip op de horizon te zetten en combineer in mijn aanpak cijfermatige analyses, positieve aansturing met menselijk inzicht en warm inlevingsvermogen."

Mail Egbert
Daniëlla Corijn Beter Koersen

Daniëlla Corijn. Adviseur. "Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen en organisaties te laten schitteren! Mensen en organisaties in beweging brengen zodat de gewenste resultaten bereikt worden. Ik brengt de harde en zachte kant van een organisatie beter met elkaar in verbinding."

Mail Daniëlla
Guido Boosten

Guido Boosten. Adviseur. "Als inspirerende en inlevende strateeg denk ik in kansen, ben ik creatief en ondernemend in het vinden van oplossingen. Maar wel vanuit jouw DNA, vanuit jouw kernwaarden, vanuit jouw ondernemerschap. Samen maken we van vraagtekens uitroeptekens!"

Mail Guido
Stel een vraag

Aan de slag met de Business coaching

Download de highres poster Verdienmodel
Benieuwd naar wat een business coach kan betekenen voor jouw organisatie? Via Business Coaching verdiep je je vaardigheden als ondernemer en breng je versnelling aan in je eigen bedrijf. Meld je aan voor een van onze workshops hiernaast! Kom je er niet uit? Neem dan direct contact op met onze Business coach specialisten Marcel, Paul of Egbert. Zij denken graag met je mee!

Tools & Kennis

Workshops

Alle workshops 10

Klantcases

Alle klantcases 4
×

  Hartelijk dank voor uw interesse

  Als je het onderstaande formulier invult krijg je daarna een mail met een downloadlink.  ×
  Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

  Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

  Bert Koersem en het lachend leiderschap

  Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

   ×

   Neem contact op