Positiviteit beweegt!

De business coach

Verdiepen en versnellen

Je weet wat er in jouw business/markt speelt, kent de marktkansen en werkt hard om jouw financiële doelen te realiseren Je weet waar je mee bezig bent, bent succesvol. Toch wil je je bedrijf naar een volgende fase tillen, waarbij je ook jezelf verder ontwikkelt. Via Business Coaching verdiep je je vaardigheden als ondernemer. Ook breng je versnelling aan in je eigen bedrijf.

Beter rendement

Business Coaching is ook leren van anderen. Van collega-ondernemers die net als jij verder willen, jou uitdagen en je adviseren vanuit hun eigen ervaringen. Hierdoor krijg je waardevolle handvatten en feedback voor een nog beter rendement. Zo heb je steeds een reëel beeld van de kansen en valkuilen.

De business coaches

Marcel Pennings

Marcel Pennings. Adviseur. Marcel gaat er vanuit dat er al wordt samengewerkt, bekijkt wat daarin goed gaat en bouwt dat verder uit. Je kan leren van wat er niet goed gaat maar je kan veel meer leren van wat al goed gaat!

Mail Marcel
Paul Dorrepaal

Paul Dorrepaal. Adviseur. Zijn geloof is dat mensen zoveel meer effectief zijn als ze met souplesse kunnen werken. 'Samen met mijn partners help ik mensen, teams en organisaties zich te versnellen juist door de ruimte te nemen. En dan doorpakken...!'

Mail Paul
Egbert Reerink

Egbert Reerink. Adviseur. Hij helpt het management een stip op de horizon te zetten. Hij combineert in zijn aanpak cijfermatige analyses, positieve aansturing met menselijk inzicht en warm inlevingsvermogen.

Mail Egbert
Stel een vraag